100 днів до Нового року. Відомо, як виглядатиме новорічна ялинка в столиці (ФОТО)

Підготовку до свята розпочали й у Харкові

У великих містах України уже почали підготовку до зустрічі 2021 року. Відповідні закупівлі розпочали у Києві та Харкові.

Концепцію оформлення Софіївської площі у Києві визначили – це буде Казковий ліс. Площу прикрашатиме велика штучна ялинка, яка стоятиме на пеньку. Пеньок нагадуватиме казкову хатинку, куди зможе зайти кожен охочий. Про ідею оформлення головної української ялинки розповів президент Folk Ukraine (організатор свята на Софійській площі) Ігор Добруцький, пише сайт Сьогодні.

Площа казкового пенька – 34 метри, а його діаметр приблизно 10 метрів. Потрапити в нього охочі зможуть через великі двері й вийти, спустившись спеціальною драбиною. У пеньку відкриватимуться віконця, а з них – визиратимуть сови. Пень буде служити підставкою і на ньому ми встановимо головну ялинку країни. Ми прикрасимо її спеціальної зіркою. Висота конструкції з ялинкою – до 31 метра. Це найвища ялинка на Софійській площі, – ділитися Ігор Добруцький.

Організатори зазначають, що святкування залежатиме від епідемічної ситуації в країні. Це врахували при організації дозвілля навколо ялинки.

Зокрема у разі обмеження будь-яких розважальних заходів у столиці, охочі зможуть милуватися оздобленням ялинки й територією площі. Організатори зазначають, що навколо головної ялинки влаштують п’ять фотозон з меншими штучними ялинками, заввишки 8-10 метрів.

Менші ялинки будуть з казковими персонажами: ельфами, гномами або лісовими тваринами. Головна ялинка буде оздоблена гірляндами у формі свічок, а також іграшковими шишками, жолудями, грибочками й звірятами.

Харків, фото з мережі

Підготовку до свята розпочали й у Харкові. Закупівлі на «Прозорро» стартували у серпні. Харківський «Міський інформаційний центр» збирається витратити 4,3 млн грн на новорічне оформлення центральної частини міста, йдеться про чотири локації, повідомляє Комментарии.ua. Усі композиції мають встановити ще до 15 грудня, й прикрашатимуть місто вони до 31 січня 2021 року.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень