Випадкове знайомство та невипадкова зустріч через рік: Love Story на Радіо Трек (ФОТО)

Історія кохання Яни та Олександра

Сьогодні своєю Love Story з нами поділилася майбутня дружина Олександра - Яна Немчінова.

Зустрілись ми у березні 2014 року. 

 

Було це так.

 

Мене запросила подруга в гості до своєї сестри, бо вона мала йти на День народження, а діток не було на кого залишити. Та й попросила нас за ними приглянути. Я і погодилася, навіть не здогадуючись, що там на мене чекає моя доля.

Ну ось і закінчилося свято, і сестра повернулась додому, та не одна, а з молодим юнаком на ім'я Олександр. Як виявилося - це їхній двоюрідний брат, з яким вони не часто бачаться і він вирішив при такій нагоді поспілкуватись з ними довше. Ми сіли за стіл і спілкувалися усю ніч. Я побачила, що увесь вечір Олександр не зводив свого погляду з мене. Він дивився не просто, як на знайому своїх сестер, а з симпатією до мене. Та, на жаль, вона в нас на перший погляд була не взаємна, про що я шкодувала потім...

Настав ранок, усі ми зустрілися за тим же столом, випили кави і я поїхала додому. З того дня ми одне про одного не згадували. Та доля наша вирішила за нас і звела ще раз. Щоправда, трохи більше року потрібно було зачекати. Та це було того варте.

В червні 2015 року ми з однією з його сестер пішли в кафе. Там поспілкувались і вже мали йти додому, та раптом у неї пролунав дзвінок від дівчини Оксани (невістки того самого Сашка, тобто, дружини його рідного брата), яка запросила її на каву. Та не змогла відмовити і запитала, чи можна, щоб із нею прийшла подруга (тобто я). Оксана не заперечувала.

Ось ми вже на місці і бачимо, що вона не одна, а з Олександром, який був радий нашій зустрічі. Випили кави, поспілкувались і вирішили вже розходитись, коли Саша запропонував мене провести додому. І я залюбки погодилась.

Дорогою ми говорили ніби ні про що, але чимось він мене зачепив. І ось, дійшовши, Сашко наважився взяти мій номер телефону. Зателефонував на наступний день і запросив на побачення до парку. Ми провели прекрасний день, і коли прийшов час іти додому, він сказав, що я йому дуже подобаюсь і запропонував зустрічатись. Я подумала: а чому б і ні? Та й відповіла, що можна спробувати.

З того дня ми вже нерозлучні півтора року. У Новорічну ніч 2017 року мій КОХАНИЙ зробив мені пропозицію руки та серця. Я відповіла довгоочікуване ТАК. Тепер готуємось до весілля.

 

Ось така наша Love Story!!!

Нагадуємо: усі охочі мають можливість виграти на Радіо Трек романтичну вечерю на двох у ресторані БарМаки.

Для цього лише потрібно прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

 

До речі, своїми історіями з нами вже поділилися Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко та Ірина Цвенюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень