Статеве виховання в Нідерландах: в українців забрали дитину через відмову сина цілувати й мацати хлопців? (ФОТО)

КШМР, якщо це правда

В українців забрали дитину через те, що їхній син відмовився цілуватися з іншими хлопцями на уроці статевого виховання.

Історію, яка трапилася з сім'єю українців у Нідерландах, опублікував Tвій портал t1.ua.

Жити в Європі Людмила Сойма хотіла дуже давно. Мабуть, ще з дитинства, адже бачила, як до її сусідів з тодішньої Чехословаччини раз на два-три роки приїжджала сусідчина сестра, яка привозила рідні чимало красивого і модного одягу. Та й сама завжди була вбрана, наче щойно з дорогого бутика.

Від гості линули аромати вишуканих парфумів, а ще вона розповідала, як їздили із чоловіком у Швейцарські Альпи на Різдво, в Німеччину – на відпочинок і літали в Париж, де святкували річницю їхнього шлюбу.

Тож Люда, слухаючи все це, мріяла про далекі краї і вже тоді твердо вирішила, що в Україні вона точно не житиме.

Її мрія здійснилася. Щоправда, тоді, 11 років тому, коли летіла в Нідерланди і раділа новому життю, Людмила й уявити не могла, яке жахіття чекає на неї. А за кордоном молодому подружжю мікробіологів одразу надали чудове службове житло, зарплату, про яку в Україні пара і не мріяла.

Спершу з ранку до ночі молоді люди працювали в лабораторії, згодом почали на вихідних мандрувати країною, тоді – відвідувати сусідні. А першу відпустку провели на Канарських островах.

"Європа дбає про своїх громадян, – хвалилася Люда, показуючи фотографії родичам. – Є медичні поліси, всюди камери відеоспостереження. А в магазинах! Чого там лише немає!"

Люда із Сергієм побували в США, їздили на відпочинок у Єгипет, Туреччину, Індію, Туніс та інші країни. Молода жінка щиро раділа, що мешкає в одній із провідних країн Євросоюзу, отримує пристойну платню і може собі дозволити те, що для її українських подруг залишається недосяжним.

Вони взяли в кредит красиву простору квартиру в новому мікрорайоні Роттердама, виховували сина і планували народження другої дитини, коли сталася біда.

«На початку жовтня ми із чоловіком відвезли сина-другокласника до школи, а самі поїхали на роботу, – плачучи, розповідає Людмила. – А близько обіду чоловіку зателефонували зі школи і попросили негайно приїхати.



Виявилося, що того дня в школі був урок статевого виховання і хлопчикам запропонували поцілувати один одного, обняти і погладити крізь штани пеніс. Мій син відмовився робити це, сказавши, що тато говорив йому, що хлопчики можуть обнімати і цілувати лише дівчаток. І то коли стануть дорослими».

Тоді педагог, яка вела той урок, повідомила про це керівництво школи, а коли хлопець повторив те ж саме при директорі, той негайно викликав у школу батька. Йому запропонували пояснити дитині, що він помилявся і син має робити те, що каже вчитель.

Чоловік спершу почав пояснювати педагогам свій погляд на це питання. Далі звернувся до сина і сказав, що все те, що він говорив раніше, – правильно, а робити так, як хочуть учителі, в жодному разі не можна.

Тоді керівник навчального закладу викликав інспекторів, які звинуватили чоловіка в нетолерантності і… забрали дитину.

«А нас обвинувачували мало не у відсталості, – ридає жінка. – Я була в розпачі.

 

Річ у тім, що в Нідерландах сексуальну освіту стали впроваджувати відносно недавно. В 70-х роках минулого століття окремі школи і педагоги почали розробляти уроки, під час яких дітям пояснюють тонкощі сексуальності як такої».

За останні десятиліття навчальні програми удосконалили настільки, що цю країну вважають найуспішнішою в контексті сексуальної просвіти. На уроках не існує заборонених тем.

Учителі порушують будь-які питання і розкривають їх по-максимуму, щоб у дітей не виникало потреби шукати інформацію в інтернеті. Хлопців і дівчат вчать сприймати свої бажання як цілком природні.

До 21 року їм безплатно видають протизаплідні пігулки, а у шкільних автоматах продається контрацепція. Влада гордиться тим, що в більшості молоді «перший раз» був захищеним. А рівень підліткової вагітності тут один із найнижчих у світі – п’ять випадків на тисячу дівчат.

«Однак діти вступають у доросле, тобто статеве життя вже в шкільному віці, і це, як на мене, просто жахіття. Ситуація, можливо, зміниться в майбутньому, бо останніми роками в країну приїхало дуже багато мусульман, які виступають проти таких уроків. Тому програму планують дещо модернізувати», – зазначає українка.

Наразі наш син перебуває в спеціальному інтернаті, де йому мають пояснити, що батьки виховували його неправильно, і, відповідно, розповісти, як повинно бути.

Опісля йому підшукають сім’ю, в яку віддадуть для подальшого виховання. Я боюся навіть подумати про те, що можу назавжди втратити свою дитину.

Адже інформація про те, хто саме всиновив ту чи іншу дитину, є конфіденційною. І невідомо, в який регіон всиновили. Чи це пара традиційної орієнтації, чи подружжя гомосексуалістів, яким дозволили всиновлювати дітей.

Зараз ми із чоловіком хочемо поспілкуватися з послом України в Нідерландах і попросити, щоб він допоміг нам повернути нашого сина», – розповідає Людмила.

Жінка каже, що подібні ситуації, коли дитину вилучають із сім’ї та передають у спеціальний інтернат, у країні не рідкість. Однак вона й уявити не могла, що таке трапиться із її сім’єю. Каже, що як тільки вдасться забрати сина – вони негайно повернуться до України.

«В Європі дійсно є чимало хорошого, однак є речі, від яких волосся стає дибки, – каже жінка. – Це і питання сексуального виховання, і одностатеві шлюби. Тому благаю Бога про те, щоб усією сім’єю якнайшвидше повернутися на Батьківщину».

P.S.

Подібні публікації можуть викликати певний скепсис, але от цілком реальний факт.

Німеччина, 30 жовтня 2019 року. TW NOW – відеопортал медіагрупи RTL розпочав показ нового реаліті-шоу, першого в Німеччині шоу для геїв «Прекрасний принц» (Prince Charming).

Оригінальний формат шоу Finding Prince Charming належить американській компанії, яка транслює його з 2016 року. «У форматі програми 20 претендентів повинні боротися не тільки за серце головного героя, але, можливо, за відносини з іншими кандидатами ...».

Головні меседжі рекламної кампанії (цими постерами та бордами завішана вся Німеччина)

«Романтика – це бути геєм»

«Любов – це бути геєм»

«Сильно – це бути геєм»

Ми б не повірили в це, якби не рівнянка, яка сама живе в Німеччині і пару тижнів тому написала на ФБ:

У нас в Німеччині з’явилися реклами на всіх зупинках міста: романтика є гей, любов є гей! Що за фігня?

 

Я українка і для мене це шок, що хочуть цими рекламами сказати німці?

 

І що мають думати діти, дивлячись на ці фото?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень