«СОРОМНО ЗА ЛЬВІВ»: у місті Лева геть не люблять «ВЕРЕС» (ФОТО/ВІДЕО)

Аж готові вболівати за «Динамо» Київ

Тут і далі -- колажі Валентина Ляхова

Як відомо, ВЕРЕС програв учора київському ДИНАМО 1:4.

Матч проходив у Львові і...,

Як виглядає, проходив він за шаленої підтримки львів’янами саме ДИНАМО, а не ВЕРЕСА.

У рівненській групі Lucky Fans розгорнулася сьогодні гаряча дискусія, спровокована достатньо емоційним дописом Валентина Ляхова з цього приводу.

Подаємо його текст без змін:

«СОРОМНО ЗА ЛЬВІВ»

Вчора на матчі «Верес» - «Динамо» було присутніми 6224 глядачів.

 

Здається, нічого дивного, адже гарна погода, сильний і титулований суперник – сьогодні «Верес» мав би отримати гідну підтримку з такою кількістю вболівальників.

 

13 хв. Гармаш забиває перший гол у ворота «Вереса»...


Аж раптом більша частина вболівальників центральних секторів за нашими спинами активних вболівальників починають радіти, хлопати і вставити від щастя забитого м’яча киянами!
 

Оглянувши трибуни навколо, фактично більшість людей на кожному секторі раділа так само. І таке ми бачили кожного забитого голу динамівцями...
 

Подивіться відео як нам забивали другий гол, прикріпляю до поста.

 

Відразу скажу, що після матчу ми спілкувались з багатьма такими «щасливцями» перемозі «Динамо». Перше питання було – чи можливо Ви з Києва приїхали?
 

Ні, то були львів’яни!
 

Далі наші питання фактично лишались без відповіді... Так, був як завжди сектор динамівських ультрас, які вчора як ніколи гучно (у матчах саме з «Вересом») підтримували свою команду, але ще й більшість стадіону була саме за віце чемпіонів!
 

Що це було?

 

У Львові є «Карпати». На стадіон «Україна», який розташований у місті територіально значно краще «Арени Львів», в цьому році на «Карпати» приходило: 1853, 1935, 2622 (проти «Шахтаря!»), 3423, 1241, 2715 вболівальників.


А вчора фактично 4000 людей (2/3 глядачів реально «топили» за киян і наш домашній матч перетворився в гостьовий) прийшло на чужий! клуб в рідному місті вболівати проти команди із західної команди!


Блін, чи то в багатьох ще «горить» за 1:6 «Карпатам» від «Вересу» в цьому сезоні, чи то така нелюбов до рідної команди «Карпати», чи не знаю...


Розумію, якби стадіон «Україна» збирав аншлаги на матчах «Карпат», і львівський вболівальник просто прийшов підтримати ще можливо свою улюблену команду як «Динамо» (це ж нам взагалі тільки плюс в тому плані, що гроші від продажу квитків йдуть в скарбничку нашого клубу), але ж...

 

Ви, львівські вболівальники, на рідні «Карпати» у Львові не ходите!

 

ЯК МОЖНА НЕ ХОДИТИ НА «КАРПАТИ» І ПРИЙТИ НА «ДИНАМО»?
Ніколи цього не зрозумію!
 

Тому соромно за такий Львів, соромно за львів’ян!

 

А ще тепер розумію, чого в свій час донецький «Шахтар» накивав п’ятами зі Львова!

 

І вчора по дорозі додому ми обговорювали такий варіант як можливий продаж квитків на один сектор виключно у «VERES PLACE» (Zhenya Dontsov), щоб хоч один сектор завжди був із рівненських вболівальників.


Не знаю чи слушна то ідея поки у двох останніх домашніх матчах, адже сумніваюсь, що «Ворскла» і «Маріуполь» так зацікавить львів’ян, але на наступний сезон, якщо ми знову гратимемо у «негостинному» Львові і рівненський вболівальник буде туди їздити, то на топові матчі треба такий нюанс брати до уваги.

 

Або ще краще їхати з такого Львова! Все одно вже автобусами їздимо!


Пишу на емоціях, але реально завдяки такий «підтримці» львів’ян перший і очікуваний (все до того плавно йшло, але це вже окрема історія) погром нашої команди в УПЛ відходить на другий план...

Коротке відео автора, на якому львів'яни радісно скандують "Ди-на-мо!", після чергового голу у ворота ФК "ВЕРЕС"

Під наведеним дописом розгорнулася активна дискусія.

Люди висловлюють різні думки.

Дехто зауважує, що, згідно з соцопитуваннями, навіть у Рівному більшість людей вболіває за «Динамо», а не за «Верес». Хтось запитує: «Чи вболівали б ми за «Волинь», якби вона грала у Рівному з «Динамо».

 

Дехто наводить слова львівян, мовляв, «Верес» це фейкова команад, яка не має нічого рівненського, окрім назви, яку дехто вдало «рейдернув», але яка у Львові нікому непотрібна.

Ви можете долучитися до з’ясування істини за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень