Що б робили рівняни, якби їм дали 100 тисяч доларів на проект для людей: відповіді

Опитування на цю тему організували у соцмережі Фейсбук

Зробив це громадський активіст з Рівного Святослав Клічук:

Svyatoslav Klichuk РЕАЛЬНИЙ КЕЙС
Якби вам дали 100 тис. доларів на проект для людей, щоб було корисно, як би Ви їх витратили?

Відповіді рівнян на це питання були найрізноманітніші:

Oksana Maiboroda запустила б соціальне підприємство по сонячних колекторах :) За кошти з продажу встановлення сонячних установок там, де не можуть собі це дозволити + навчання бажаючих робити-монтувати колектори з подальшою можливістю роботи в мережі, яка розвиватиметься.

Оксана Вавровська Центр розвитку для дітей,яким нема де подітися під час канікул і не тільки...

Sergij Grytsak Якби вистачило б, то льодовий палац для хокея та фігурного катання.

Йосип Панасюк Інвестував би в створення базової туристичної інфраструктури і промоції рівного для внутрішньокраїнного туризму.

Михайло Заремський Купив би в парк Шевченка маленьку прибиральну машину (б/в) для доріжок, купив би одну (б/в) машинку газонокосарку і декілька ручних бензинових нових. Здав би на метал паркові ЗІЛи та ГАЗони і купив маленького бортового, на малих колесах, низького.

Lilia Kaniovska Центр для дітей з обмеженими можливостями.

Андрій Журбицький По всіх парках, площах, прохідних вулицях встановив би лавки, столи, облаштував місця для відпочинку.

Andriy Velesyk А я б облаштував у кожному дворі, чи на скільки вистачить, сучасні спортивні майданчики. Не тільки турніки, а тренажери різні, майданчики для баскета, волейболу, міні-футболу тощо. Такі трансформери з освітленням і т. п. Бо людям сьогодні, і не лише молоді, просто немає де зайнятися спортом.

Мар'яна Рева Дитячі хоспіси як мінімум в кожному обласному центрі. І оплата роботи лікарняних клоунів в великих лікарнях. Але 100 тищ баксів то мало.

Павло Алексєвич Інвестував би в освіту. Приватний садочок або школу. Чи гранти обдарованим дітям з умовою працювати в Україні.

Неля Шпулак А я б міні-садочки організувала в кожному мікрорайоні міста, в яких мами могли б залишати хоч на кілька годин свою дитину, з якою б там займалися, загальним розвитком якимсь - ліпили, робили аплікації, орігамі, трошки танцювали, розповідали б казки. У нас садочки дуже переповнені, але батьки часто віддають туди своїх дітей, бо хочуть, аби вони соціалізувалися і розвивалися. Якби була недорога альтернатива садочкам, думаю, багато батьків би нею скористалися

Ольга Пивоварчук Парк біля ПДМ облагородили б для дітей та молоді, щоб з користю для здоровя та цікаво було час провести.

Павло Алексєвич Інвестував би в освіту. Приватний садочок або школу. Чи гранти обдарованим дітям з умовою працювати в Україні.

Mykola Bezuglyi Два проекти водоочистки - індивідуального використання для будинків та очистки промислових стоків через біоплато.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень