«Прощальний постріл» у Королеву від Меган Маркл, тоді як 99-річний Принц Філіп – у лікарні (ФОТО)

Розкол у королівській родині: Брат проти Брата

[media=218387]

Принц Вільям шокований останніми рішеннями та діями свого брата Принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. Їхні й так напружені стосунки опинилися, практично, на грані розриву.

Днями стало відомо, що принца Гаррі та Меган Маркл позбавлять усіх титулів через рішення пари повністю скласти себе обов'язки членів королівської родини.

Більше того, у відповідь на вердикт Королеви подружжя відповіло різкою заявою, якe британські таблоїди називають «прощальним пострілом у Єлизавету II».

Принц Вільям, Меган Маркл, Принц Гаррі та Королева Єдизавета ІІ (колаж -- наш)

Загалом історія цих напружених стосунків триває вже не перший місяць й отримала в британській пресі назву Меґзит. Назву, що перегукується з широковідомим словом – Брекзит.

Вважається, що Принц Гаррі в усіх цих подіях діє як класичний підкаблучник, повністю задовольняючи бажання Меган Маркл «зловити хайп» ціною публічних скандалів та порушення всіх мислимих та немислимих правил королівського двору.

Фото братів - принців зі своїми дружинами: тоді все було ще не так драматично

Кілька днів тому Єлизавета II заявила, що новий спосіб життя герцога Сассекського та його дружини Меган Маркл, які склали з себе пов'язані з королівською родиною основні обов'язки, є «несумісним із відповідальністю та обов'язками служіння суспільству».

Натомість офіційна відповідь пари, поширений через ЗМІ, була досить різкою:

«Ми все ще можемо служити суспільству. Цe служіння є універсальним».

Червоним -- вердикт Королеви, синім -- відповідь Меган Маркл та Принца Гаррі (зображення збільшується)

Принц Вільям шокований та засмучений через таку поведінку брата пише The Daily Mail

«Герцог Кембриджський був шокований і засмучений поведінкою свого брата стосовно королеви. Вільям вважає заяву Меган і Гаррі образливою», – пише видання.

Королева та Опра Вінфрі (коллаж -- наш)

З'ясувалось також, що подружжя принца Гаррі та Меган Маркл не повідомило Єлизаветі ІІ про інтерв'ю, яке вони ще раніше дали Опрі Вінфрі, і яке вийде на одному з телеканалів США 7 березня.

«Її Величність була ошелешена, коли з’ясувалося, що Маркл і Гаррі погодилися поговорити з ведучою американського ток-шоу в той день, коли принц Філіп потрапив до лікарні», – повідомив інсайдер.

Філіп -- чоловік Єлизавети ІІ. Йому 99 років і він зараз у лікарні. Його стан, при госпіталізації, вважався важким

Відомо, що Опра Вінфрі уже записала інтерв'ю з подружжям. Телеведуча перебувала з ними 2 дні, а потім вирушила додому приватним літаком.

Газета The Sun називає те, що трапилося, найгіршим конфліктом в королівській родині з 1936 року, коли після скандального зречення Едуарда VIII на трон вступив його брат Георг VI.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень