Про прихований спортзал у центрі міста та секрети храму Мельпомени розказали в Рівному (ФОТО/АУДІО)

Розказував директор храму та сама Марія Несвицька

Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр заснували в 1939 році. У 2019-му колектив театру відзначатиме ювілей - 80-річчя!

Усі секрети розкрив директор драмтеатру Володимир Петрів. Дещо цікаве розказала актриса, яка відома всім за образом Марії Несвицької.

Про те, за що народному артистові України доплачують 40% від окладу. Та чому на «голій ставці» працюють молоді актори, говорили в ефірі «Радіо Трек».

Галина Цьомик в редакції "Радіо ТРЕК"

До речі, нині в театрі є вакантні місця.

Традиційно, каже Володимир Петрів, у трупі не вистачає чоловіків.

Цікаво, що вже в театрі міркують над святкуванням 80-річчя. Цю дату в храмі Мельпомени відзначатимуть у 2019 році «дуже близько до глядачів», розповів Володимир Петрів:

Зробимо цілий цикл зустрічей з акторами, тими, кому є про що поговорити з глядачами. Це до 80-річчя театру, раз на місяць, наприклад, такі зустрічі будемо влаштовувати. Будемо, звичайно, готувати ювілейний вечір, кілька прем’єр.

Володимир Петрів та Галина Цьомик зізнались, що хотіли б зіграти Лукаша та Мавку

Запросимо до нас кілька театрів України, в тому числі Національний театр попросимо поставити на нашій сцені кращі його постановки. Запросимо гостей з-за кордону, ми дружимо з Білоруссю, з Брестом, зі словацьким театром, з двома польськими театрами.

А всю розмову ви можете послухати нижче. Бо, можливо, ви не знали про таємний спортзал, велосипеди, танцюристів та династії акторів,  а також про призначення внутрішнього дворика театру.

 

До речі, нині театр живе своїм звичним життям. Остання прем’єра, на яку прийшло подивитись багато відомих рівнян, відбулась на Міжнародний день театру. Тут поставили трагедію «Земля» за Ольгою Кобилянською.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень