Дівчинку, в яку стріляла мама, виписали з лікарні. Жінці призначили психіатричну експертизу

Поки що вона перебуває в СІЗО

Ірина Ігнатюк у залі суду

13-річна Оля, донька Юрія та Ірини Ігнатюків, в яку у ніч проти 5 вересня кілька разів вистрелила її мама, одужала. Зараз вирішують питання про оформлення опікунства над дитиною, очевидно, це буде хтось з її родичів.

Оля нібито казала, що не бачила, хто у неї стріляв. Ірина Ігнатюк і далі перебуває в слідчому ізоляторі та мовчить: за місяць, що минув від дня трагедії, вона так і не розповіла слідчим, що ж сталося тієї ночі у їхньому домі.

Спершу вона начебто казала, що вона не стріляла і що в будинку був ще хтось. Хто це і чи справді був – має з’ясувати розслідування.

Мама з донькою

Ірині, як кожному підозрюваному в убивстві громадянину, призначено психолого-психіатричну експертизу. Таку експертизу проводять у спеціальному закладі у Львові, вона триває близько місяця. За цей час лікар визначить, чи осудна підозрювана і чи могла вона усвідомлювати свої дії на момент вчинення злочину.

У відділі комунікації поліції Рівненської області уточнили, що на саме лише документальне оформлення цієї процедури йде близько місяця часу.

Нагадаємо, за нинішньою версією слідства, близько 4-ої ранку 5 вересня Ірина Ігнатюк, яка мешкала з сім’єю у житловому масиві біля села Біла Криниця поблизу Рівного, вистрелила в голову своєму чоловікові з травматичного пістолета, який був у будинку. Юрій Ігнатюк, співвласник будівельного супермаркету «Хатка», помер. Після цього Ірина пішла в кімнату, де спала їхня 13-річна донька, і вистрелила їй у груди. Але пістолет заклинило, тож жінка скористалася іншим, пневматичним пістолетом, і з нього ще кілька разів вистрелила у доньку.

У будинку Ігнатюків працює поліція

Поранення виявилися не смертельними. Ірина начебто завезла поранену доньку до будинку батьків, а сама повернулася додому і намагалася накласти на себе руки: вистрелила собі у скроню і різала собі вени. Утім, ні постріл, ні порізи серйозної шкоди здоров’ю жінки не завдали. Близько 7-ої ранку її батько викликав поліцію та «швидку».

«Жінка, яка стріляла у дочку та чоловіка», каже, що це робила не вона: «В хаті був хтось іще» (6 ФОТО)

Ірина Ігнатюк. Коли ще всі були живі

Ірина Ігнатюк - кандидат економічних наук. Кільканадцять років викладала на кафедрі економіки та підприємництва НУВГП, а потім - в Інституті післядипломної освіти при університеті. Вона начебто не перебувала на обліку в жодній психіатричній установі, і ніякого дивацтва  у її поведінці чи словах ніхто раніше не помічав. Принаймні так кажуть її знайомі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень