Головний тренер "Вереса" готовий повернутися в команду

Олег Лутков висловлюється у більш ніж примирливому ключі і демонструє абсолютну готовість порозумітися

Щось незрозуміле відбувається з народним футбольним клубом «Верес Рівне». Недавно «за сімейними обставинами» пост головного тренера команди залишив Олег Лутков, який приїхав до нас із Запоріжжя, де раніше тренував «Металург».

Така несподівана відставка тренера, який загалом виконав завдання і вивів «Верес» у лідери Другої ліги (наш клуб закінчив перше коло чемпіонату на третьому місці). Загалом це, очевидно, можна вважати успіхом команди, яка лише цього року створилася і почала грати. Роль головного тренера у такому результаті вочевидь є дуже важливою, якщо не визначальною.

Тому, коли Лутков заявив про відставку за «сімейними обставинами», це викликало загальну недовіру та занепокоєння – що буде далі з «Вересом»?

Головні версії конфлікту у верхах зводилися до грошей. Мовляв, Лутков показав результат і його «перекупили». Інший варіант цієї версії припускав, що Лутков запросив більших грошей за свої послуги чи додаткових видатків на придбання гравців, з якими можна було б гарантовано виграти другу лігу.

Однак, в інтерв’ю «Радіо Трек» Олег Лутков спростовує усі ці версії і демонструє не лише очевидну лояльність до клубу, вдячність усім його членам, але й виразне бажання повернутися і працювати з нашим клубом далі.

Послухайте самі це інтерв’ю, яке записала Наталя Панфілова (Соломчук), ведуча «Радіо Трек» та член Наглядової ради ФК «Верес Рівне».


До речі, Наталя переговорила не тільки з Олегом Лутковим, але й з капітаном команди Миколою Жовтюком і президентом Олексієм Хахльовим. Ці інтерв'ю ми оприлюднимо згодом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень