Геращенко покриває «ЧОРТА»? Рекетирів, а не друзів розстріляв чоловік на Житомирщині (ВЕРСІЯ)

Чи може таке бути?

[media=182627]

Як ви, певно, знаєте, сьогодні з самого ранку Антон Геращенко повідомив про дивне вбивство на Житомирщині.

За його словами,

«Професійний мисливець», який орендує десь там ставок, на тому ж таки ставку після добрячої випивки почав уночі методично вбивати своїх друзів з Києва, які приїхали до нього порибалити.


Мовляв, вони приїжджали до нього вже не один раз.


І вбив він так загалом сім осіб. Розстріляв із гладкоствольної мисливської рушниці.

Повний текст версії Геращенка можна прочитати ТУТ.

В цій історії є чимало дивного.

Наприклад, незрозуміло, що значить «професійний мисливець»?... Він заробляв на прожиття полюванням чи все ж тримав  у оренді ставок?

Фото з повідомлення Антона Геращенка

Так чи інакше, але в мережі з’явилася радикально інша – альтернативна версія, теж досить дивна: не від поліції, а від людей.

Подаємо її у викладі Ярила Підгірного також відомого під ніком «Каменяр»:

Зверніть увагу з чим рибаки з Києва приїхали на рибалку

Не такий страшний «ЧОРТ», як його малюють…
 

На Житомирщині господар ставка застрелив сімох рекетирів!


Приватна армія «ЧОРТА» виявилась мильною бульбашкою. Якщо один мужик, захищаючи своє майно, з мисливської зброї поклав сімох молодчиків, рекетирів, які прийшли на розбірки, то це означає що «ЧОРТ» – дута мильна булька, КОЛОС на глиняних ногах. А ще, це означає що у людей терпець увірвався – це початок КОЛІЇВЩИНИ…І на цей раз вона переможе...

Ми категорично проти нової Kоліївщини, не знаємо хто такий «Чорт», але підозрюємо, що Геращенку ця кличка має бути відома.

У будь-якому випадку, коментарі під цим дописом Ярила Підгірного досить цікаві:

Виктор Григорьевич Сидлецкий Я доверяю == второй версии, обнародованной в соцсетях. История имеет такую подоплеку. Согласно ней, раньше с Захаренко требовали "дань" местные правоохранители, а когда тот отказался и сдал "оборотней в погонах", к нему на "разборки" пришли АТОшники, конфликт с которыми и закончился стрельбой.
Ну просто достали мужика.

 

Оксана Тунік-Фриз А як тоді бути з коментарем дружини чоловіка, який вбив? «Затриманий мій чоловік. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається горілка, - завжди конфлікт. Мій чоловік - людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив в армію ", - розповіла дружина.

 

Ярило Підгірний ніяк...дружина могла всього і не знати...

Оксана Тунік-Фриз трагедія сталася о першій ночі, про гальмування говорити зарано. Справа резонансна і за нею спостерігає вся країна. Безумовно, довіри у народу мало і тут мова йде про трагедію із багатьма питаннями. Думаю, що скоро стануть відомі обставини. Давайте будемо мати повагу до загиблих, постраждалих і їхніх родин. А справу необхідно тримати на громадському контролі, це безперечно.

 

Едуард Дідик Мутна якась історія, темнять всі сторони.

 

Антоніна Кравченко Їх повбивали сплячих. на фото видно, що тіла пересували. ви справді схавали версію про "сміливого" орендаря? І до речі, мої знайомі знають вбитих особисто. вони справжні АТОшники і волонтери, а не аваківські МВСники. Навіщо постити прокремлівську фігню?

Зверніть увагу на ще одне рибацьке знаряддя привезене з Києва

Evgen Slobojanski Читаю версії. Мусорські і людські. Людським довіряю, мусорським не довіряю. У якісь "особисті образи", що стали причиною війни біля ставку, по версії мусорів, НЕ ВІРЮ....
А от у версію людську, що мусор хабарник вимагав хабаря від підприємця, орендатора ставку, ВІРЮ, і вірю у те, що мусор цей звернувся до знайомих нацгвардійців, а це ті ж мусори - ЗМУСИТИ підприємця забрати з ДБР свою заяву на того мусора...
Після "розмови по душам" підприємець прийняв рішення.
І до цього все йшло, з огляду на мусорський безмеж і терор.
Атошникам - УРОК І ГАНЬБА, щоб з мусорами і нацгвардійцями не знались.
А підприємця поважаю за сміливість. Мабуть реально дійшло до питання життя і смерті, якщо так радикально йому прийшлось діяти...

 

артем тискин Будь ласка не треба крімінальщеків назвати АТОшніками.Воно псує імья тисячі воінів.Нехай люди самі зроблять висновки що там робили хлопці з НАЦГВАРДІІ.

 

Andriy Mikolaevich Меньше знаешь лучше спишь!
Не вернётся то что случилось, а случилось не с вами и это хорошо для вас!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень