Психологи попереджають: ніколи і нікому не розповідайте про ці чотири аспекти свого життя (ФОТО)

Бо зіпсуєте собі все

[media=200222]

Ми часто притягуємо біду до себе, навіть не усвідомлюючи, як це відбувається. Особливо, коли говоримо про щось для нас важливе і дороге, навіщось розповідаючи про це іншим.

Насправді про сокровенне з іншими не варто говорити взагалі. Особливо, якщо ви не хочете запросити в своє життя нещастя.

«Мовчання – золото!» - прекрасний вислів, який нам усім варто пам’ятати як настанову, особливо, коли йдеться про чотири важливі речі, перелік яких склали екстрасенси:

1. Відносини в родині, особисті стосунки

Те, що відбувається в родині, має бути секретом для інших і залишатися в родині. Звичайно, є багато жінок, які радо діляться найпотаємнішим зі своїми подругами, але краще їм цього не робити. Є й чоловіки, які, коли вип’ють, починають виливати душу, обговорюючи сімейні проблеми та, приміром, характер дружини зі своїми друзями. Робити цього категорично не можна!

Що б не було в родині, про своїх треба говорити всім тільки хороше та позитивне. І при цьому теж говорити якомога менше, бо всі подібні розмови руйнують невидиме енергетичне коло, яке утворюється навколо пари.

Навіть під час сварок не варто виносити негатив на люди. Все, що відбувається в родині, має залишатися найсуворішою таємницею. Це не стосується ситуацій, коли справа вже дійшла до розлучення або вам загрожує небезпека.
 

Навіть, якщо у вас все добре з чоловіком, ніколи не обговорюйте особисте життя ні з ким. І не дай Боже – ніколи не хизуйтеся своїм сімейним щастям.

2. Стан здоров'я

Тема, на яку іноді люблять поговорити люди різного віку. Хоча насправді нюанси здоров’я – це те, чого розголошувати не варто.  Розповідями про свої хвороби та «болячки», ви спустошуєте себе: так ми самі відбираємо у себе сили на боротьбу з недугами.

Ніколи не заповнюйте пауз такими розмовами, особливо, спілкуючись з людьми, які не здатні вам допомогти.


Інша справа, якщо ви говорите про свою хворобу цілеспрямовано та усвідомлено: очікуючи від людини або конкретної поради, або допомоги. Тоді це виправдано.  


В інших випадках подібних розмов варто уникати, обмежуючись загальними фразами та переводячи тему на щось інше, що вас конкретно не стосується.

3. Гроші: доходи, витрати і втрати

Нікому ніколи не розповідайте точні цифри того, скільки ви заробляєте. Таким чином ви самі розкриваєте перед співрозмовником свій енергетичний фінансовий канал. А подібне робити категорично не можна. Це заборонено!

Не хизуйтеся своїми грошима, особливо перед людьми невеликого достатку. Як тільки ви відкриваєте перед людиною щось особисте, приватне чи таємне, то відразу починаєте залежати від неї. Як мінімум від її думок. І якщо ті думки будуть переповнені негативом, то й вас можуть чекати фінансові негаразди.
 

Так само ніколи нікому не кажіть про свої борги та скруту з грошима, якщо тільки не розраховуєте від цієї конкретної людини (співрозмовника) на допомогу.

4. Проблеми ваших дітей

Ніколи не обговорюйте з іншими проблем з вихованням ваших дітей. Можливо, ви в подібних бесідах знаходите віддушину, але енергетична безпека самих ваших дітей руйнується від того і слабне. Якщо ви не вірите в свою дитину, відчуваєте за неї сором, зневагу до неї чи недовіру, то вона це теж одразу відчуває, і це б’є по ній ще сильніше.

Між батьками та їхніми дітьми завжди існує невидима енергетичний зв'язок.
Як тільки ви починаєте обговорювати своє «чадо» з іншими людьми, відразу ж слабшає захисне поле вашої дитини, що може мати як безпосередні негативні наслідки, так і відбиватися на подальшому житті малюка.

 

Щоби зберегти міцний сімейний зв'язок зі своїми дітьми ніколи не обговорюйте проблем, які у них виникають, зі сторонніми людьми. В тому числі зі знайомими. Краще вирішувати всі такі проблеми в сімейному колі і без свідків!

Підсумовуючи: чим менше ми розповідаємо про себе, свої плани/проблеми та своїх рідних, тим краще.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень