Верещук заявляє, що стрілянину на Майдані 20 лютого 2014 розпочав Парасюк? (ФОТО/ВІДЕО)

Звинувачення на звинувачення

Як відомо, партія «Слуга народу» вирішила висувати по Києву – на посаду міського голови – Ірину Верещук, яка свого часу була мером Рави-Руської.

На це висунення активно відреагував ексдепутат Володимир Парасюк, який, очевидно, сам з тих країв

«Вибачте, але це «3,14здец». Ви серйозно? Ірина Верещук? Та це людина, яка фальсифікувала рішення Рава-Руської міської ради для того, щоб виділити землю для наближених до себе людей.


Просто потрібно поїхати в це маленьке містечко і люди поділяться своїми враженнями про колишнього мера. Вона не те що програє. Це буде днище. Зеленський, виявляється, не лише сліпий! Кияни мені вас шкода!», - написав він у Фейсбук, у супроводі до відповідного відео.

Натисніть плей для перегляду

На це, також дописом на ФБ, відповіла Верещук:

Ра@ульські байки від поросюків.
 

Нарешті Парасюк не втримався і нагадав про себе. Щось там каже яким я була мером в Раві-Руській та яким я буду мером в Києві.
 

Із зрозумілих причин він та такі як він тепер почали бігати та розповсюджувати свої старі фейки про мене: про зв’язки з Медведчуком, про бурштинові багатства, про якісь земельні ділянки в Раві-Руській. Одним словом, ра@ульська маячня.
 

Про автора цих фейків достатньо пам’ятати наступне: 20 лютого 2014 із вікон Київської консерваторії стріляв саме він. Нещодавно, в інтерв’ю Гордону природня пиха та схильність до хизування змусила фігуранта визнати на камеру факт стрільби із вікна консерваторії по території Майдану незалежності.


Йому б молитись щоб закон про амністію раптом не скасували, а він політичні коментарі дає. Дивно.


Але нічого не зробиш. Вони такі. поросюки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень