Зірка «Жіночого кварталу» виходить заміж за іноземця (ФОТО)

Вона показала гарну каблучку

Українська актриса Ірина Сопонару, яка прославилася головною роллю в серіалі «Одного разу під Полтавою», зйомками в «Лізі сміху» та «Жіночому кварталі», виходить заміж. Обранцем зірки став британський бізнесмен на імʼя Різ.

Артистка в Instagram похвалилася розкішною каблучкою, яку їй подарував коханий. Також він написав їй лист, проте його зміст українка повністю не показала.

Ми з Різом більше не зустрічаємося. Тепер ми заручені, – написала підписникам Сопонару.

Акторка показала селфі зі своїм нареченим та гарну каблучку, всипану камінцями.

У коментарях артистку привітали колеги по ТБ, а також підписники. Всі знайомі зірки зраділи її новому етапу в житті та побажали їм щасливого подружнього майбутнього.

У своїх інтервʼю Ірина Сопонару розповідала, що познайомилася з Різом у Києві ще до повномасштабного вторгнення, адже британець прагнув жити та будувати бізнес в Україні. Війна зблизила пару і вони почали жити разом.

Артистка давно натякала обранцю на пропозицію і навіть встигла познайомити його з батьками, однак Різ запевняв зірку, що має свій план і дотримується певної послідовності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень