Зеленський відмовиться від президентської пенсії, якщо в країні будуть проблеми з їх виплатою та розміром

І пояснив, що мав на увазі Шмигаль, коли прогнозував проблеми з цим

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий відмовитися від президентської пенсії, якщо в країні будуть проблеми з їх виплатою і розміром. Про це він сказав в інтерв’ю чотирьом телеканалам, - повідомляє УНІАН.

Я відмовлюсь від президентської пенсії – якщо людям нема що їсти, навіщо мені такі пенсії, – зазначив він.

Він також пояснив, що мав на увазі прем’єр-міністр Денис Шмигаль, коли казав, що Україна не зможе виплачувати пенсії через 15 років.

Молодь… виїжджає, старіє в цілому країна. Що відбудеться, якщо тут не буде підприємців? Не буде кому сплачувати податки, якщо не буде підприємств, не будуть нормальні, ліберальні умови – не буде кому сплачувати податки і не буде пенсій. Ось що він має на увазі. Він не лякає, він каже чисту правду, - пояснив Президент.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що сучасна пенсійна система при нинішньому демографічному прогнозі гарантовано не зможе забезпечити українців пенсіями, тому потрібно змінити її на накопичувальну. 

Бюджет Пенсійного фонду України на 2020 рік становить 448,61 млрд грн, з них 146,83 млрд грн - дефіцит фонду, який покриватиметься за рахунок коштів державного бюджету.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень