Збільшення зарплати – Скорпіонам, тріщина в стосунках – Ракам: гороскоп на 13 липня

А Рибам не можна втрачати пильність

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

На роботі вас чекає багато напружених годин, але вдома атмосфера буде тихою і спокійною. Також зараз ви ризикуєте зробити непотрібні покупки, про які пошкодуєте.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня у ваших особистих стосунках буде вирувати пристрасть. Однак остерігайтеся заздрісників, яким може не сподобатися ваше щасливе обличчя.

БЛИЗНЯТА

Вас чекає важлива зустріч, від результату якої залежатиме ваша подальша доля. Стежте за своїми словами, бо можете ненароком все зіпсувати.

РАКИ

Ваші стосунки з коханими дадуть тріщину. Особливо важким буде вечір. Головне зараз розуміти, що проблеми скоро закінчаться.

ЛЕВИ

Вам доведеться вирішити кілька непростих завдань. Допомоги не чекайте. Але працюйте без фанатизму, бережіть себе та свої нерви.

ДІВИ

Можливо, саме зараз почнеться ваш шлях нагору кар'єрними сходами. Встановлюйте потрібні зв'язки, які потім вам знадобляться. А вдома доведеться піти на компроміс, інакше може виникнути тривалий конфлікт.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі сварки, обман та інші неприємності, тому намагайтеся не планувати чогось важливого.

СКОРПІОНИ

Зорі радять вам зайнятися саморозвитком. Чим більше в себе вкладете зараз, тим більше дивідендів отримаєте. Не завадить і зміцнити взаємини з керівництвом, це може вплинути на розмір вашої зарплати.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете сповнені ентузіазму та віри у власні сили. Це допоможе вам виконати робочі завдання, які раніше здавалися складними.

КОЗОРОГИ
Вам буде важко зосередитися на роботі, особливо якщо вона одноманітна. Комусь може знадобитися ваша допомога. Йдеться про пораду чи моральну підтримку.

ВОДОЛІЇ

Не всі ваші ідеї оцінять на роботі. Вас можуть навіть розкритикувати. Але разом з тим у вас з'являться нові перспективи, які стосуються професійної діяльності. І хоч ясності ще не буде, вже зараз потрібно готуватися до серйозної пропозиції.

РИБИ

Уважно стежте за собою, адже негарна звичка, яку ви зазвичай не помічаєте, сьогодні може зіграти з вами поганий жарт. Тож не розслабляйтеся ні на хвилину. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень