Зараз грошей навіть на хліб немає, - розповідає жінка, яка поцупила квіти з могили військового (ФОТО/ВІДЕО)

Жінка отримала покарання за рішенням суду, та розкаюється у скоєному

Цей скандал прогримів у селі Козин на Рівненщині. Матір захисника виявила, що хтось поцупив величезний букет троянд біля могили. Розшукати крадія допомогли жителі села, які бачили, як виносили квіти з кладовища. Найбільше вразило пояснення злодійки – подарувала на День народження родичці.

Жанна Гордійчук щодня навідувала могилу 28-річного сина Богдана, який загинув у березні на Луганщині. Одного разу помітила, що зник понад десяток живих троянд.

 - Не наруга над могилою, а образа сина. Що людина по правді воювала, а тут так сталося. Як воно взяти та забрати, комусь подарувати, то для мене шок, - розповіла матір загиблого.

Розшукувати крадія стали жителі села. У соцмережах ділилися інформацією, кого бачили того дня на цвинтарі. Крадія знайшов офіцер громади.

- Описали, як виглядає жінка. Ми припустили, хто це може бути. Почали об’їжджати та опитувати. Встановили, хто ця особа. Після цього вона нам призналася, - зауважив поліцейський Назар Костів.   

Букет поцупила 39-річна Іванна. Каже, сподобалися троянди, які прихопила на день народження родички.

- Потім мені сказали, що то військовий. Я ж не знала (плаче). У вас грошей не було на подарунок? Ні. Зараз навіть на хліб немає,-  пояснює жінка.        

Івана – уже шість років на обліку в соціальній службі. Її неповнолітню доньку та сина нещодавно відправили навчатися в спецшколу. За крадіжку квітів з могили захисника суд покарав Іванну роком умовного терміну. Жінка у злочині розкаялася.

Джерело: Ми Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень