За вами слідкують? Отримайте сповіщення: у Дії з’явиться важлива послуга

«Революційна постанова уряду»

Невдовзі в системі електронної взаємодії державних інформресурсів «Трембіта» фіксуватиметься кожен випадок, коли хтось переглядав особисті дані українців. А громадяни України зможуть отримувати сповіщення в «Дії», якщо хтось робив запит про їхні персональні дані.

— Так ви знатимете, що певний орган чи установа перевіряє вашу інформацію, — повідомили у Мінцифри.

Так, Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка визначає новий порядок взаємодії між державними реєстрами у системі «Трембіта» та підключення до неї. А команда Мінцифри за підтримки міжнародних партнерів працює над технічною реалізацією відповідних законодавчих норм.

Система «Трембіта» об'єднує між собою електронні реєстри органів влади та забезпечує зв’язок між ними. Так відбувається обмін даними, необхідними для надання електронних послуг громадянам. Завдяки цьому людям для отримання тієї чи іншої послуги не потрібно надавати органам довідки. Наприклад, саме завдяки «Трембіті» отримують дані з реєстрів, які відображаються у цифрових документах в «Дії».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень