Їх чекає неймовірна удача: Три знаки Зодіаку, для яких кінець тижня стане фантастично щасливим

Вони зловлять удачу за хвіст

Телець

На перший план у Тельців вийде фінансовий аспект життя.  На вихідні є шанс знайти нове джерело доходу, а також несподівано отримати спадщину.

Однак незважаючи на те, що матеріальне становище значно покращиться, це не означає, що потрібно всі гроші відразу ж витратити.

Астрологи радять частину грошей відкласти на потім, а частину витратити, щоб порадувати себе чимось приємним.

Лев

Левам значно пощастить в особистому житті. Вони можуть абсолютно випадково зустріти людину, яка розверне їхнє життя на 180 градусів.

Крім того, спочатку ця людина може здатися не такою ідеальною, якою Леви собі уявляли майбутнього партнера, однак, познайомившись з нею трохи ближче, зрозуміють, що це саме та людина, яка їм потрібна.

 

Рак

У Раків буде спостерігатися емоційний підйом, завдяки чому вони зможуть провести останні дні тижня дуже весело і насичено. Вони зможуть зважитися на якийсь екстремальний вчинок, який однозначно підніме рівень адреналіну в організмі. Це буде щось дуже круте - те, чого Раки самі від себе не очікували.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень