Яких покупців просто ненавидять продавці у магазинах

У продавців є власний список найбільш нестерпних клієнтів

Ввічливість, привітність та терплячість – це риси, яких зазвичай вимагають від працівників торгівлі. Покупці ж часто керуються правилом, що клієнт завжди має рацію. Насправді це не зовсім так. Етикет вимагає від усіх шанобливої поведінки.

Ба більше, у продавців є власний список найбільш нестерпних клієнтів, які дуже дратують своєю поведінкою. Таким можуть навіть помститись, підсунувши прострочений або невідповідний товар. Ось список вчинків, які найбільше дратують працівників магазинів у покупцях.

Вічне невдоволення

Чи не найбільш неприємними є покупці, які постійно на щось скаржаться, не стримуючи при цьому ні емоцій, ні слів. Їм не подобається обслуговування, якість товарів, розмір знижок, проходи між полицями та навіть зовнішній вигляд продавців. Вони постійно погрожують викликати менеджера і розказують, що правда однозначно на їхньому боці.

Висміювання

Сарказм та насмішки з різних приводів – ще одна некрасива і вкрай неприємна риса покупців. Так, продавці змушені повторювати одні і ті самі фрази всім покупцям – пропонувати пакет чи якісь товари, що позначається на їхніх інтонаціях. Так, деякі знижки справді незначні. Це не привід насміхатись та відпускати принизливі жарти. Продавці теж би були раді не повторювати одне і те ж кожній людині, але правила є правила. Тому всім варто поставитись до цього з більшим терпінням.

Надмірний поспіх

Так, інколи справді нам потрібно щось купити буквально за хвилину до закриття магазину. І продавці часто самі раді зробити собі більшу касу навіть у таких умовах. Але не завжди це можливо. Потрібно ставитись до подібних ситуацій з розумінням. Важливо також не підганяти продавця, коли він щось для вас підбирає чи рахує – це може призвести до помилок. І часто не в вашу користь.

Забудькуватість

Не завжди покупці розраховуються за весь товар, який зібрали у свій кошик. Ці збитки потім лягають на плечі продавця. Подібна ситуація може статись, наприклад, з людиною, яка прийшла у магазин з дитиною у візочку й почала складати товари туди. Звісно, з малою дитиною часом буває складно зібрати думки докупи, але постаратись все ж варто. А якщо щось забули, то повернутись, вибачитись і розрахуватись. Продавцям буде приємно, що ви про них подумали.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень