Як зрозуміти, що чоловік зраджує: 10 тривожних сигналів, які не можна ігнорувати

Це варто знати кожній жінці

Ніхто не застрахований від зради партнера. Психологи стверджують, що існують певні ознаки, за якими можна зрозуміти, чи зраджує чоловік або дружина.

Як зрозуміти, що чоловік зраджує: 10 ознак, які вказують на зраду

Починає стежити за своїм зовнішнім виглядом — якщо ваш партнер раптом почав займатися спортом, правильно харчуватися і змінив зачіску, це може вказувати на його зраду.

Таємно користується телефоном або комп’ютером — якщо раніше ви не помічали такої поведінки, варто задуматися над причиною. Також підозріло, якщо партнер раптом ставить на свій телефон пароль.

Починає прискіпуватися до дрібниць — коли партнер починає без причини дратуватися на дрібниці (хоча раніше такого не було), це може означати, що він підсвідомо хоче посваритися. І справа тут може бути якраз у його відносинах на стороні.

Рідше відповідає на повідомлення чи дзвінки — як зрозуміти, що чоловік зраджує? Він перестає відповідати на дзвінки та повідомлення, а також починає використовувати традиційні виправдання (був за кермом, не чув дзвінка, потрапив до зони без покриття).

Секс у відносинах змінюється — його може стати менше або більше (якщо партнер відчуває провину за те, що зраджує).

Погіршення ставлення до вас та ваших почуттів — часто, коли партнер зраджує, він починає скаржитися на те, що ви перестали виглядати так, як раніше, або почали надто сильно ним опікуватися.

Змінюється графік — як зрозуміти, що чоловік зраджує? Він починає залишатися на роботі допізна, хоча раніше такого не робив.

З’являються зайві витрати — інколи це важко відслідкувати, але якщо у вас спільний рахунок, з якого раптом почали зникати гроші, це може бути ознакою зради.

Невпевнена поведінка поруч із партнером — часто якщо чоловік чи дружина зраджують, то починають відчувати невпевненість поруч зі своєю “половинкою”.

Часті запитання про ваше місцезнаходження — якщо раніше ви такого не помічали, а тепер партнерові потрібно постійно знати, де ви знаходитеся, можливо він зраджує і не хоче зіштовхнутися з вами.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень