Як колір аури від народження впливає на ваше життя

Визначте колір своєї аури

Аура – це енергетичне поле, яке існує навколо кожної людини.

Аура має кілька кольорових шарів, що відсвічуються, але їх не видно. У багатьох  людей колір аури змінюється впродовж життя.

Це залежить від способу життя людини, її думок, здоров’я, емоцій, умов життя і навіть оточення. Однак кожна людина в центрі свого енергетичного поля має основний колір, який був від самого народження. Від нього залежить й загальний світогляд.

Дізнатися колір своєї аури можна, написавши дату свого народження цифрами, наприклад 06.08.1998. Тепер складіть усі цифри: 6+8+1+9+9+8.

 

Якщо у вас виходить двоцифрове число (крім 11 і 22), його потрібно теж скласти. У нашому випадку виходить такий результат: 5.

Тепер визначте колір аури за цифрою:

1 – червоний;

2 – жовтий;

3 – помаранчевий;

4 – зелений;

5 – блакитний;

6 – синій;

7 – фіолетовий;

8 – рожевий;

9 – бронзовий;

11 – срібний;

22 – золотий.

Що означає колір аури?

Червоний – ви добра, жива, енергійна людина, яка лідер за природою. Ви добре знаєте, як досягати своїх цілей, але до прийняття рішень підходите через серце.

Жовтий – ви творча, інтелектуальна та дуже відкрита людина. Ймовірно, ви обожнюєте вчитися та змінювати інших на краще.

Помаранчевий – ви добра та проста за своєю природою людина, які намагаються знайти розуміння в інших. Такі люди люблять бути корисними, тому часто стають лікарями, соціальними працівниками, рятувальниками загалом тими, хто допомагає іншим.

Зелений – ви щира людина, яка має доволі вузьке коло спілкування. Вам важко терпіти несправедливість, тому завжди намагаєтеся виправити все погане, що відбувається у житті.

Блакитний – ви любите подорожувати, пізнавати та вивчати щось нове. Ви не можете жити без вражень, однак вам потрібно вміти відпочивати та вчасно зупинятися, інакше можете відчувати виснаження.

Синій – такий колір аури належить гуманістам, які підсвідомо намагаються захистити слабих. Разом з цим вони дуже вимогливі до себе, тому часто психічно та фізично виснажуються. Висока імпульсивність може погано позначитися на прийнятті важливих рішень у житті.

Фіолетовий – люди з цим кольором біополя часто мають екстрасенсорні здібності, але вони не люблять занадто відкрите спілкування, тому мають не багато друзів.

Рожевий – ці люди люблять працю, але не люблять критику. Адже вона заважає їм досягати свої мети.

Бронзовий – такий колір аури вказує на рішучих, вольових людей, які схильні до самопожертви. Це оптимісти та альтруїсти, які готові на багато чого заради інших.

Срібний – цей колір вказує на людей-гуманістів, які відрізняються від інших мрійливістю та розвиненою уявою. Їхня інтуїція настільки висока, що вони можуть досягти високого рівня духовного розвитку.

Золотий – це цілеспрямовані люди, які мають добрі лідерські якості. При цьому вони гуманісти, які готові допомагати іншим. Їм важливо бачити перед собою ціль, інакше їхня життєва енергія слабшає.

Як роздивитися ауру в дзеркалі?

Знайдіть дзеркало на увесь зріст і щоб позаду вас було біле тло. Його можна зробити за допомогою простирадла.

У приміщенні має бути приглушене світло, тихо, спокійно. Вам потрібно стати перед дзеркалом і уважно подивитися на себе. Не намагайтеся побачити щось, просто розглядайте своє тіло.

 

Через деякий час ви помітите контури, які слабко відбиваються навколо вашого тіла. Вони повторюватимуть ваші рухи, рухатимуться разом з вами. Поступово ви почнете бачити їх чіткіше, розрізняючи відтінки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень