Як діяти, коли зниклу безвісти людину впізнали на фото чи відеоматеріалах?

Дотримуйтеся чіткого алгоритму

Якщо ви побачили у дописах, поширених через Інтернет, фото чи відео, на яких впізнали зниклу безвісти людину, то слід дотримуватися  чіткого алгоритму дій.

Про це повідомляє Урядовий портал Мінреінтеграції.

  • Необхідно звернутися з клопотанням про призначення портретної експертизи до слідчого, який розслідує кримінальне провадження. Скласти клопотання допоможуть юристи системи безоплатної правової допомоги.
  • До клопотання потрібно додати фото чи відео, знайдені в інтернеті, та фото чи відео, за якими можна точно ідентифікувати зниклого безвісти.
  • Слідчий протягом трьох робочих днів повинен повідомити про призначення чи відмову в експертизі.
  • За результатами експертизи необхідно отримати копію висновку експерта. Надати копію документа Уповноваженому зі зниклих безвісти та Національному інформаційному бюро.

Висновок експерта допоможе пошуковцям Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти скоріше встановити місцезнаходження зниклої безвісти особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень