«Я — журналіст»: рівненських школярів запрошують розповісти світу про незламність українців

Це щорічний конкурс

Старшокласники, які пишуть твори, фотографують або знімають відео, мають можливість взяти участь у XIII всеукраїнському конкурсі учнівських творчих робіт «Я — журналіст!», який триває до 1 березня. Цільова аудиторія конкурсу — учні 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, а також учні та студенти профтехучилищ та коледжів. Участь безплатна.

Тема конкурсу – «Розповідаю світові про незламність українців».

За умовами конкурсу, учасники можуть розкривати цю тему, розповідаючи про незламність захисників України на фронті, а можуть висвітлити її на прикладах волонтерської діяльності, роботи вчителів, медиків, енергетиків, журналістів, підприємців, усіх, хто своєю самовідданою працею, своєю незламністю зміцнює Україну в умовах протистояння російській військовій агресії, робить внесок у нашу майбутню перемогу.

Оголосити підсумки й нагородити переможців планують у квітні 2023 року. Зазвичай нагородження відбувається в Києві, в Національній спілці журналістів України, адже конкурс щороку збирає 500-800 робіт учасників з усієї держави.

Конкурс «Я — журналіст!» проводиться з 2009 року. Виник він у Рівному, а з 2016 року став всеукраїнським. Це — приватна ініціатива, організатором конкурсу є журналіст Віталій Голубєв. Проведення конкурсу підтримують Національний університет «Острозька академія», Департамент освіти й науки та Управління культури й туризму Рівненської облдержадміністрації. Цьогоріч конкурс також проходить за підтримки голови Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля.

Детальні умови конкурсу «Я — журналіст!» 2022 року тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень