Волосся із гребінця більше не проблема - воно згодиться на городі (ВІДЕО)

Більше не треба вигадувати, куди його дівати

Досі не знаєте, що робити з волоссям із гребінця? У жодному разі не викидайте його, каже блогер із Данії. Він знайшов для нього ідеальне застосування, і це - досить крутий лайфхак для любителів зелені.

Армен Адамджан, 31-річний садівник і блогер, пояснює все у своїх роликах в ТікТок та Інстаграм. Він не тільки демонструє підписникам незвичайні і напрочуд дієві лайфхаки, які допоможуть рослинам довго жити, а й навіть встиг написати книгу з цінними порадами такого типу.

Одного разу creative_explained (це нік блогера) розчісувався і звернув увагу на те, як багато його волосся накопичилося на гребінці. Тут-то йому в голову і прийшла геніальна ідея.

– Більшість моїх ідей спонтанні, - каже Армен. - Так і було з волоссям на моєму гребінці. На самому початку мені здалося це божевільним, а тоді я виявив, що волосся багате азотом.

 

Він відіграє найважливішу роль у зростанні рослин. Недостатня його кількість може привести до їх пожовтіння, а в гіршому випадку квіточка може почати в'янути.

Садівник влаштував експеримент: взяв дві абсолютно однакових рослини (які були на однаковій стадії росту і росли в однотипному ґрунті), але біля стебла однієї вклав жмут волосся (присипавши його землею), а іншу рослину - просто доглядав як і зазвичай. За кілька тижнів виявилося, що одна з квіточок виросла значно сильніше. І вгадайте, яка саме це була квітка ????

Волосся виявилися робочим інструментом для прискорення росту рослини.

Для чистоти експерименту Армен повторив те ж саме з рослинами, у яких був не такий якісний ґрунт. Результат виявився таким же.

Джерело: Ukr.Media

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень