Волонтери готують різдвяні подарунки військовим

Громадська організація «Допомога армії-Рівне» розпочинає акцію «Подаруйте військовим свято»

Акція розпочинається в середу 25 листопада. Тож, від середи усі бажаючі можуть приносити підручні матеріали для виготовлення ялинкових прикрас, які виготовлятимуть, а потім продаватимуть волонтери, а з виручених коштів купуватимуть військовим приємні дрібнички до різдвяних свят, говорить волонтер громадської організації «Допомога армії-Рівне» Наталія Позняковська:

 

 

- В кого є бажання принести різні підручні матеріали (чи шматочки ялиночки, чи нитки, різні такі дрібнички) ми з них будемо робити новорічні іграшки для реалізації. Гроші від реалізації цих виробів підуть на придбання подарунків для військових, ми відправляємо їх на передову. Які це саме подарунки? Це буде щось корисне і приємне, наприклад, теплі шкарпетки і шоколад.

Тож всі бажаючі долучитися до акції можуть приносити матеріали для виготовлення ялинкових прикрас у кімнату волонтерів на 1 поверсі у приміщенні облдержадміністрації.

А вже з грудня волонтери готують ще одну акцію. Будуть виробляти невеличкі прикраси для ялинок військовослужбовців, якими ті, хто  перебуває на передовій, змогли б прикрасити свої новорічні дерева.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень