Відомо, коли ховатимуть Абрамовича. Загиблого на Донбасі

Дубровицька громада з великим болем сприйняла сумну звістку

Під час обстрілів в ООС загинув уродженець Дубровиці Максим Абрамович. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Дубровицьку міську раду.

На Сході загинув боєць з Дубровиці Максим Абрамович 1994 року народження, розумний, щирий, відповідальний, небайдужий, патріот України.

 - Максим навчався в Дубровицькій ЗОШ №2, був гарним учнем, активним спортсменом, вихованцем школи «Бойового гопака» та представляв нашу Дубровичину на різних змаганнях.

 

Навчався в Харківському університеті. З 2017 по 2020 рік проходив службу в Збройних Силах за контрактом та брав участь в бойових діях в зоні АТО.

 

В грудні 2020 року знову став на захист України. Загинув 26 березня в наслідок ворожого обстрілу під с. Шуми в зоні проведення операції об’єднаних сил в Донецькій області, - йдеться у повідомленні.

Щирі співчуття Матері, яка виховала Сина Героя!

Поховання загиблого попередньо відбудеться 30 березня, повідомляє РОДА.

За дорученням Президента України Володимира Зеленського вчора Головнокомандувач Збройних сил України негайно вилетів на місце події для всебічного з’ясування всіх обставин справи. 

На жаль, від початку 2021 року в зоні ООС відбувається зростання ескалації.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень