Віддали життя за те, щоб Україна мала майбутнє: У Рівному попрощаються із двома Героями

Вічна пам’ять Героям!

Завтра, 15 вересня, у Рівному попрощаються із загиблими воїнами В’ячеславом Дмитруком та Валерієм Петрицюком.

Прощання відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності. Поховають захисників на кладовищі «Нове», повідомили у міській раді Рівного.

Солдат В’ячеслав Дмитрук народився 20 квітня 1983 року у Рівному. Тут навчався у школі № 6, а після навчання пішов до армії, адже мріяв стати прикордонником, бути військовим, охороняти.

Після армії В’ячеслав працював у Державній службі охорони, а останні два роки супроводжував інкасаторів, як охоронник однієї з київських фірм, аж поки не отримав повістку. А 10 вересня солдат загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогірівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Батько Захисника Микола згадує:

Про саму службу він розповідав небагато. Постійно казав мені, що ти сам прекрасно розумієш, що це військова таємниця. Найчастіше просто запевняв нас з мамою, що живий та здоровий. Під час останнього його дзвінка він попередив, що не виходитиме на зв’язок три тижні, а після повернення з завдання відразу зателефонує, але, на жаль, цього так і не сталося...

Валерій Петрицюк народився 2 травня 1987 року у Рівному. Навчався у школі №28. В армії не служив, адже відразу після школи почав працювати. Займався будівельними роботами, а останнім місцем роботи Валерія був здолбунівський ринок, де працював охоронцем.

Наш герой двічі хотів йти добровольцем на війну, але коли говорив про це мамі, то вона його відмовляла від такого рішення. Коли ж прийшла повістка, то Валерій зрозумів, що це знак – він потрібен на фронті саме зараз. Знав, що має боронити державу заради майбутнього свого 15-річного сина Максима.

Мама Героя Любов розповіла:

На початку серпня син узявся до виконання завдань на Донеччині, а далі — на Харківщині. Наша остання розмова була 7 вересня. Він був дуже задоволений та натхненний, адже мав зустріч з двоюрідним братом, який служить поруч. Вірив в краще та готовий був виконувати наступне своє завдання, але саме воно і стало для нього останнім...

Валерій Петрицюк загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вільшанка Куп’янського району Харківської області. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень