Від 80 до 400 гривень у Рівному: «Нафтогаз» оприлюднив суми у третій платіжці за газ  

Сума різна для кожного будинку і ви можете знайти свою адресу

З 2024 року українці тепер матимуть і третю платіжку за газ. Йдеться про обслуговування внутрішньобудинкових газових труб, тому сума для кожного будинку буде різною.

Чим більше у будинку квартир, тим загалом менший платіж. А от у невеликих будинках буквально на кілька квартир сума може сягати й 500 гривень.

Компанія «Газмережі», яка входить до «Групи Нафтогазу», представила розцінки на нову послугу. Там попереджають, що це попередні розрахунки.

Знайти свою адресу та дізнатися вартість нового сервісу можна на сайті «Газмережі».

 

Наприклад, мешканці будинку на Київській, 18 у Рівному мають сплатити 80 гривень, а на Петра Могили, 83 мають сплатити 283 гривні.

Це сума не за місяць, а за все техобслуговування, що проводитиметься раз на 3 чи 5 років. Періодичність такого обслуговування залежатиме від віку мереж. Зокрема, внутрішньобудинкові системи, строк експлуатації яких не перевищує 25 років, мають обслуговувати раз на 5 років. Якщо ж їм понад 25 років – раз на 3 роки, - уточнює ГазПравда.

Вказано, що обслуговування включає: огляд газового обладнання, огляд і перевірка газопроводу на щільність, його випробування під тиском, а також обслуговування запірних пристроїв. Послуги забезпечують безпеку використання газу.

Оператори розмістили графік проведення техоглядів та вартість у кожному багатоповерховому будинку. Платіж розрахований на будинок, його ділять на кількість квартир у будинку.

В окремих містах, тим хто не може оплатити одразу – пропонують розбити платіж на 6 місяців.

 

Рівненська філія Газмережі - https://rv.grmu.com.ua/

Завантажити файл з розрахованою вартістю обслуговування мереж у Рівному та у Рівненській області можна тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень