«Який сором!», - соцмережі про забутого у День Перемоги рівненського ветерана

Користувачів соцмережі Фейсбук зачепила ця публікація

Про те, що 98-річного мешканця Рівного Володимира Лазаревича ніхто не привітав з Днем Перемоги, сайт Радіо Трек писав у публікації   У Рівному ветерана-інваліда Другої світової війни забули привітати з Днем Перемоги? Представники міської влади пояснювали, що ветеранів влада не вітає зі святом, заходячи до них додому, бо це фізично неможливо зробити, оскільки ветеранів чимало, та й кошти на вітальні листівки у бюджеті не передбачені. 

Рівняни і мешканці інших областей держави відреагували на цю історію і коментарі від представників влади міста так:

Лариса Шеремета Здоров'я міцного Ветерану! !!

Irina Irusik Як показали на 1+1, ветеранським організаціям виділяється нормально грошей. Вони б цим 30 ветеранам щомісяця могли слати листівки... А депутати могли б згадати молодість, і взяти під опіку хоч по одному ветерану, і навідуватись не тільки на День Перемоги (навіть, якщо ветерани і не одинокі). Я думаю, корона не впала б....

Oksana Prokopchuk Ганьба!!!

Тетяна Клименко А я скажу так: взяли діти-внуки діда і завезли на меморіал на годинку другу.

Larisa Tsupko Зате кругом діти війни і правнуки війни на виду.

Nadia Kuplowska Ветерану-інваліду - здоров'я, сили, Божих ласк і Низький уклін!!!

Ирина Денисова ой, как стыдно... деду - здоровья!!!

Віктор Свиридюк Прикро, звичайно. Володимир Лазаревич - відомий у спортивному Рівному чоловік. Був одним з організаторів футбольної команди "Колгоспник". Багато років працював з футболістами рівненського "Торпедо" заводу тракторних запасних частин. Здоров"я Володимиру Лазаревичу!

Nataliya Kaminska Оце так відповідь... Стидоба! Вони ветеранів запрошують у Світлицю...В яку світлицю? На яку Дубенську? Справжні ветерани вже ходити не можуть! Грошей на листівку немає?! Да, що ж це за країна така?! До речі, цих листівок, можливо, так не хватає ветеранам, тому що їм не треба багато, просто, щоб пам"ятали! Куди ми котимось ? Сором і ганьба!

Alla Bronskay Господи! Як боляче читати!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень