Вчителька розлютилася на учня за прохання спілкуватися українською: «Горжусь тем, что я не украинка» (ВІДЕО)

Учень ліцею нібито сказав, що «не розуміє російської»

Фото ілюстративне

У київському ліцеї №303 на Позняках на прохання учня спілкуватися українською вчителька німецької заявила, що пишається тим, що вона - росіянка, а не українка.

Відео, яке зняв один з учнів з-під парти, опублікував Telegram канал Украина в шоке

 

Що конкретно сталося між вчителькою та учнем, і в якій формі хлопчик висловив своє прохання говорити державною мовою, точно невідомо.

Але судячи з запису, прохання жінку дуже розлютило:

Я горжусть этим, что я не украинка, а русская. Он не понимает російською. 70 лет все говорили російською мовою, и ничего! И все говорили, ничего страшного! А теперь ты можешь выбирать, на каком языке говорить. Он «не розуміє російської»! Ти ж бачиш, такий складний язык. Я вроде не на китайском каком-то писала ему. Треба спочатку культури навчитись загальної, розумієш? Щоб звертатись до вчителя з повагою, розумієш чи ні?.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень