Важливі люди та терпіння – Ракам, багато сумнівів – Скорпіонам: гороскоп на 10 жовтня

А чиєсь життя може круто змінитися

ОВНИ

Ви можете отримати неприємні новини про ваші фінансові справи. Не поспішайте впадати в депресію – спершу розберіться в ситуації.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня поруч з вами може з'явитися людина, яка різко змінить ваше життя. Добре подумайте, чи потрібні вам такі зміни.

БЛИЗНЯТА

Вдалий час, щоб налагодити спілкування. Незабаром вам знадобиться підтримка у новій справі, а тому не зайвим буде зміцнити наявні зв'язки та зав’язати нові.

РАКИ

Вам треба вчитися чекати. Ви зможете отримати те, чого хочете, але зараз не час діяти. Вас чекає знайомство з впливовою людиною. Саме ця особа допоможе у реалізації задуманого.

ЛЕВИ

У вас є шанс змінити своє життя. Головне, щоб ви помічали різні знаки долі.

ДІВИ

Не реагуйте занадто гостро навіть на важливі події. І пам'ятаєте, що після перелому та різкого спаду обов'язково йде підйом.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться реалізувати свої плани, але доведеться проявити креативність і використовувати творчий підхід. Також цього дня вам повернуть давній борг. А ви вже й забули?

СКОРПІОНИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам. Це негативно позначиться на справах, адже сьогодні потрібно буде вирішувати важливі питання. А ось для любові день чудовий, адже людина, яка давно вам подобається, відповість взаємністю.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять ні з ким не сперечатися. Зараз не час для самоствердження.

КОЗОРОГИ

Ви будете притягувати удачу. Варто лише подумати про щось – і це відбудеться. В рамках розумного, звичайно.

ВОДОЛІЇ

Добре відпочиньте, адже невдовзі вас чекає несподіване підвищення, яке стане стартом стрімкого кар'єрного злету. Але і зобов'язань у вас буде значно більше.

РИБИ

Цього дня ви зможете розслабитися. Не найсвітліша смуга у вашому житті нарешті закінчується.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень