Важкий день – Терезам, приємне знайомство – Рибам: гороскоп на 20 серпня

А в когось можливі любовні труднощі

ОВНИ

Цього дня не варто шкодувати грошей на себе. Але й входити в азарт не варто.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви отримаєте задоволення, яке принесе у вашу душу довгоочікувану гармонію. Якщо є можливість, змініть обстановку, бо цей день призначений для нових вражень.

БЛИЗНЯТА

Завдяки своїй працездатності ви зможете зробити максимум задуманого за короткий час. Але не беріть на себе зайвого – бережіть сили.

РАКИ

Ваш життєвий потенціал буде дещо нижчим, ніж зазвичай, тому перевіряйте себе у всьому. Можливі непорозуміння й розчарування у спілкуванні з близькими людьми.

ЛЕВИ

Зараз сприятливий період для початку нових справ і реалізації давніх задумів. В особистому – складніше: чимало представників знаку ризикують залишитися на самоті, оскільки їм здається, що людина, якій вони симпатизують, не зовсім та, хто їм потрібен. Не робіть поспішних висновків.

ДІВИ

Пам’ятайте про почуття міри та слухайте свій внутрішній голос. Якщо у чомусь сумніваєтеся, то краще не ухвалюйте остаточне рішення.

ТЕРЕЗИ

Це буде енергетично важкий день. Буде правильним обмежити спілкування з людьми, які викликають негатив, а також звернути увагу на здоров'я.

СКОРПІОНИ

Не варто перекладати проблеми на чужі плечі. Цього дня вам вдасться розібратися з деякими питаннями самостійно.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня у вас з’явиться можливість несподівано вирішити старі проблеми. Або покращити фінансову ситуацію.

КОЗОРОГИ 

Зорі радять бути більш обережними з оточуючими та зберігати в таємниці свої плани на майбутнє.

ВОДОЛІЇ

Проявіть витримку, щоб в майбутньому отримати більше. Зорі попереджають про ймовірність виникнення непорозумінь в особистому житті або спілкування з неприємними людьми.

РИБИ

Готуйтеся дізнатися якусь особливу новину. Також вас чекає приємне знайомство.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень