В яких областях України є вакансії та найвища зарплата

Ринок праці переживає кризу

На ринку праці попит на вакансії значно перевищує пропозицію. При цьому третину нових вакансій відкрито у Києві, а найбільша конкуренція серед шукачів роботи у Харкові.

Кількість резюме на порталах з пошуку роботи за останній тиждень в Україні збільшилася на 55%, на третину зросла кількість відгуків на вакансії. Наразі столиці вже вдалося повернути собі лідерство за кількістю пропозицій роботи: на Київ припадає 36% усіх відкритих в Україні вакансій. Львів на другому місці – 17% вакансій.

Крім того, у столиці пропонують і найвищі зарплати – 29200 грн.

 

За рівнем пропонованих зарплат до трійки лідерів увійшли Полтавська та Львівська області – 22300 та 21600 грн відповідно.

Найбільше вакансій відкрито наразі для ІТ-спеціалістів та менеджерів з продажу. Шукають маркетологів та спеціалістів з реклами та PR, а також працівників у сферу транспорту та логістики. До першої десятки пропонованих вакансій не потрапили лікарі, фармацевти, будівельники та робочий персонал.

Найбільша конкуренція сьогодні у Харківській області, на одне робоче місце в регіоні претендує 19 осіб. У Запорізькій – 17 осіб на одне робоче місце, а в Одеській – 14 претендентів.

В Умовах воєнного стану бізнес заощаджує усі можливі ресурси, і зокрема скорочує зарплати, адже не має можливості утримувати їх на довоєнному рівні.

Джерело: UBR

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень