В Україні засудили першу ухилянтку. Жінка з Закарпаття 

Навіть попри те, що жінка ніде не працює 

ФОТО ілюстративне

Жінку на Закарпатті засудили за ухилення від військового обліку.

Пані Ольга проігнорувала повістку ТЦК для проходження військово-лікарської комісії, пише zaxid.net

Мукачевський міськрайонний  суд зазначає, що Ольга є військовозобов’язаною, оскільки має середню спеціальну медичну освіту (сестринська справа), хоча наразі ніде не працює. 

9 квітня їй додому принесли повістку для проходження військово-лікарської комісії з попередженням від начальника ТЦК про необхідність виконати вимоги законодавства щодо військового обліку і надання відомостей щодо стану здоров’я. 


Жінка повістку проігнорувала. 

У суді обвинувачена визнала свою провину. Їй призначили покарання у вигляді штрафу.  Суд врахував, що обвинувачена не має судимості та не перебуває на обліку у психіатра та нарколога.

Жінку визнали  винною в ухиленні від військового обліку і призначила їй покарання у вигляді штрафу, розміром 5100 гривень. На вирок ще можна подати апеляцію.

Джерело: zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень