В Україні різко подорожчали помідори: експерти назвали причину

Чому дорожчають помідори?

Представники гуртових компаній цього тижня активно підвищували відпускні ціни на імпортні томати до 70-90 грн/кг , що в середньому на 14% дорожче, ніж тижнем раніше.

За словами аналітиків, продавці аргументують свої дії високими цінами на тепличні томати на внутрішньому ринку в Туреччині, звідки в зимовий період традиційно здійснюють основні поставки цієї продукції на ринок України.

«Ще одним приводом для подорожчання тепличних томатів стала доволі таки обмежена пропозиція цієї продукції на ринку. Так, на сьогодні основну пропозицію на українському ринку становить винятково імпортна продукція, оскільки українські тепличні комбінати вийдуть на ринок із новим оборотом не раніше середини березня», - пояснили аналітики платформи EastFruit.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень