Успіхи на роботі – Водоліям, потреба у позитиві – Ракам: гороскоп на 19 лютого

А Риби мають мовчати, як риби

ОВНИ

Деякі події дня можуть вас засмутити або й розчарувати. Причиною будуть конфлікти з родичами через їхні поради та зауваження.

ТЕЛЬЦІ

Ви почуватиметеся більш щасливими, якщо вийдете за звичні межі. Зорі радять спокійно отримувати задоволення від цих змін і не уникати знайомств.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ви відчуєте посилення інтуїції та чарівності. Активні люди зможуть проявити свої таланти та здійснити максимум з задуманого.

РАКИ

Цього дня сімейні проблеми вийдуть на перший план, заберуть багато сил і грошей. Ви відчуватимете гостру потребу у позитивних емоціях.

ЛЕВИ

Будьте обережними у вчинках і словах. Не варто бути дуже самовпевненими, бо це може призвести до сумних наслідків.

ДІВИ

Розгубленість і невпевненість у собі можуть стати причиною дрібних непорозумінь, однак ви зумієте зібратися й виконати заплановане.

ТЕРЕЗИ

Не виключені великі фінансові втрати, крадіжки. Зараз у жодному разі не пускайтеся у ризиковані заходи - вони виявляться збитковими.

СКОРПІОНИ

День сприяє матеріалізації всього позитивного. Ваша завбачливість, а також сміливість рішень збільшать шанси на успіх.

СТРІЛЬЦІ

Ваш життєвий потенціал поступово почне зростати й це позитивно позначиться на особистому житті. У роботі ви теж не будете пасти задніх.

КОЗОРОГИ

Постарайтеся не призначати важливих зустрічей – через надмірну зануреність в себе вам буде важко знайти спільну мову навіть з близькими людьми.

ВОДОЛІЇ

Сприятливий період для торговельних угод і ризикованих справ. У професійній діяльності можливий несподіваний прорив.

РИБИ

Цього дня добре звертатися до керівництва або в урядові організації. Намагайтеся тримати свої плани при собі, навіть якщо дуже хочеться з кимось поділитися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень