Україну вперше обійшов ЛГБТ-колектив із Хорватії: на ставках букмекерів «Євробачення – 24» (ВІДЕО)

Ізраїль – відмовився від участі в конкурсі взагалі

Довший час Україна була незаперечним лідером усіх букмекерських прогнозів і відповідно – фаворитом «Євробачення -24»

Типово наша пісня на цілих 10 пунктів випереджала всіх переслідувачів, однак цими днями ситуація змінилася і вперед вирвався колектив із Хорватії.

ПРО ЩО МОВА

Колектив Baby Lasagna  з піснею «Rim Tim Tagi Dim», як можна зрозуміти з тексту та відео, співає про важку та радісну долю сільського юнака, який вирішив утекти від батьків, свиней та худоби до міста, сподіваючись, що там він зустріне гарних хлопців, які навчать його танцювати та … сексу:

«ЖОВТНЕВИЙ ДОЩ»

Цікаво, що разом з тим організатори конкурсу заборонили представниці Ізраїлю виконувати її пісню «October rain» («Жовтневий дощ») через так званий «політичний підтекст».

У результаті Ізраїль взагалі відмовився брати участь в конкурсі. Цікаво, що при цьому на Ютьюбі взагалі не вдається знайти цю пісню: Eden Golan “October rain”

 

Таке враження, що її свідомо повидаляли з усіх платформ

Та сама Eden Golan під час переможного виступу у себе на батьківщині. Відомо, що дівчина має надзвичайно сильний голос та сценічну харизму

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень