Українцям радять негайно зняти квартири з продажу: у чому проблема?

Цей заклик стосується людей із багатьох регіонів нашої країни

Власникам вцілілого житла у Бучі, Ірпені та інших містах, які звільнили від російських загарбників, варто почекати з продажем нерухомості.

Про це заявив президент Асоціації фахівців з нерухомості (АФНУ) Юрій Піта.

За його словами, зараз на квартиру у цих регіонах складно знайти покупця, особливо з пропозицією хорошої ціни. І так буде ще деякий час, зважаючи на довколишню інфраструктуру.

Що впливає на ціну?

Юрій Піта наголосив, що на формування ціни на об’єкт нерухомості впливає не лише безпосередній стан квартири, а й комфорт (наприклад, комунальні послуги, дороги, наявність поблизу супермаркету, лікарень, шкіл, магазинів, парковка тощо), а ще –  безпека проживання.

Наразі звільнені міста у Київській області відбудовують. Тож продавати там житло – не на часі, якщо власник хоче зробити це за нормальну ціну. Замислитись над продажем можна буде лише після повного відновлення міст і стабілізації ринку, принаймні у цьому регіоні.

Водночас ситуацією можуть скористатися спекулянти, які прагнуть скупити житло за безцінь, а потім продати його якомога дорожче.

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень