Небайдужі рівняни оголосили «війну» тим, хто продає алкоголь дітям

Вони збирають інформацію про заклади, які порушують заборону міської влади Рівного на продаж алкоголю вночі і неповнолітнім.

Про це у соцмережі Фейсбук написав громадський активіст Олександр Безощук:

Олександр Безощук розповів журналісту "Радіо Трек":

Алкоголь вночі і неповнолітнім продають у кількох місцях Рівного. Небайдужі рівняни вирішили зібрати інформацію про такі заклади. Після цього ми передамо її міській владі та поліції, щоб у таких торгових закладів забрали ліцензію на продаж спиртного.  

Начальник міського управління торгівлі, громадського харчування і побутового обслуговування населення Рівного Ігор Остапенко прокоментував цю інформацію так:

7 липня 2011 року прийнято рішення Рівненської міської ради "Про врегулювання питання продажу та споживання пива та алкогольних та слабоалкогольних напоїв та куріння на час проведення масових заходів у місті Рівному" і також прийнято рішення про обмеження продажу алкоголю з 22 години до 8 ранку. Рішення прийнято як заборону. Контроль за його виконанням покладено на Національну поліцію.

 

Як пояснив Ігор Остапенко, міська влада із важелів впливу на порушників цієї заборони має тільки обмеження режиму роботи торговому закладу, якщо він працює після 22 години. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень