У Дніпрі провчили чоловіка, який жорстоко побив дівчину в маршрутці (ФОТО/ВІДЕО)

Його побили невідомі

Чоловікові помстилися за те, що він з кулаками накинувся на дівчину в маршрутці.

Як ми писали, вчора у Дніпрі побили дівчину в маршрутці, яка оплатила два місця оскільки не хотіла, щоб поруч хтось сидів.

 

На неї накинулися пенсіонерка і чоловік, який бив її кулаком по обличчю. Небайдужі жителі міста знайшли кривдника дівчини і покарали його.

Чоловікові помстилися за побиту дівчину і відправили в нокаут. Відповідне фото опубліковано в Instagram-сторінці «Дніпро Оперативний».
 

 

Інцидент трапився у маршрутці №101а вчора, 18 липня. Дівчина сиділа поруч з іншою пасажиркою, але місця спереду і ззаду, начебто, на початку пустували.

Інші жінки, які сиділи попереду, почали їй дорікати – мовляв, вона змушує стояти людей, і взагалі оплачувати порожні місця не прийнято.

Пенсіонерки почали лаятися матом і плюватися на дівчину, а потім били її по голові і тягали за волосся. Після цього до конфлікту підключився чоловік, який і завдав кілька ударів дівчині по обличчю.

Закінчилося все тим, що побиту пасажирку витягли з автобуса і порвали її речі.

Відео побиття дівчини в маршрутці і не тільки:

 

Натисніть плей для перегляду

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: Дніпро
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень