У Рівному зафіксували температурний рекорд

Дуже тепло було не тільки у нашому місті

У суботу 21 жовтня у Рівному зафіксували температурний рекорд.

Температура повітря у місті піднялася до +23,5 градуса, що на 0,1 градуса більше, ніж у 2019 році, повідомили в обласному гідрометцентрі.

Тим часом на півночі області в цей день було трохи прохолодно, адже стовпчики термометрів показували лише 11 градусів тепла. Такий температурний контраст синоптики пов’язують із проходженням холодного атмосферного фронту через північ Рівненщини.

Відомо, що температурний рекорд  у суботу зафіксували ще у Чернівцях та на Київщині.

Також синоптики Рівненського гідрометцентру повідомили, що таких теплих днів, як у суботу, цього місяця вже не очікується. Навпаки в області буде поступове похолодання, а також насуваються затяжні дощі.

Завтра, 24 жовтня, в області буде без опадів. А у середу 25 жовтня Рівненщину накриє циклон з атмосферним фронтом, які й принесуть дощі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень