У побитті трансгендера, який називає себе жінкою, звинувачують 22-річного хлопця з м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Але невже це той самий «внук вояка «СС-Галичина»?

Дехто звертає увагу, що на руці у хлопця праворуч проглядається татуювання, якого немає на відео у хлопця -- ліворуч. Це різні люди?

Історія та антураж цієї події вам відомі. Чоловік, який вважає себе жінкою (з пенісом),  нібито служить у ЗСУ вже три роки. Він називає себе «Хелен Марк» і, начебто, був приїхав до Львова на похорон мами.

Однак, у вівторок, 15 серпня, розмову «Хелен» з коханим по відеозв'язку, під час споживання трансгендером страв у центрі Львова, почув і побачив хлопець, який проходив мимо й озвучив запитання:

 «Ти шо, п..дар?»

Точні деталі того, як словесна перепалка переросла в бійку, з’ясовує слідство, але трансгендеру – це факт – розбили носа.

І це виглядало не ґуд.

Зверніть увагу на голос, який вигукує погрози

Нині ж стало відомо, що в побитті трансгендерного військового у Львові підозрюють 22-річного жителя Рівненщини.

Як повідомляється:

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 22-річному уродженцю Рівненської області.

 

Йому інкримінують вчинення умисних дій, спрямованих на пряме обмеження прав за ознаками статі, інших переконань, поєднаних з насильством (ч. 2 ст. 161 КК України).

Затриманий молодий чоловік з Рівненщини сидить до нас боком. Він вам подібний на хлопця у білій футболці, який фігурує на відео від "Хелен"?

У повідомленні згадується «трансгендерна особистість», але найцікавіше, що фото, яке супроводжує повідомлення, демонструє нам доволі спортивного, відносно стрункого і високого молодого чоловіка.

Натомість відео, що його виклав трансгендер, що називає себе «Хелен», показує нам доволі повновидого і на вигляд не до кінця адекватного чоловіка, який називає себе, принагідно, внуком вояка «СС- Галичина».

Зверніть увагу на голос повновидого "внука". Невже це той голос, який вигукував погрози?

Вважаємо за доречне звернути увагу всіх зацікавлених осіб на те, що Рівненщина (на відміну від Галичини), взагалі-то, не надто багата внуками ветеранів «СС-Галичина». Можна навіть сказати, що їх тут практично – немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень