У Рівному - скандал. Через російську музику в маршрутці (ФОТО/ВІДЕО)

В управлінні транспорту вже відреагували

Маршрутка, в якій звучала російська музика

На вмикання російської музики у міському автобусі №1 у Рівному поскаржилися пасажири. Вони зафіксували цей момент на відео. 

Начальник міського управління транспорту і зв'язку Василь Сливка прокоментував Радіо Трек:

Такий інцидент був. Хоча нічого страшного там через це не було: ні бійок, ні сварок. Це працювала наша українська радіостанція і на ній раптом заграла російська музика.

 

Втім, ще планую поспілкуватися з цим водієм з цього приводу особисто, викликав його на завтра, оскільки у нього сьогодні вихідний. 

 

На питання, чи дозволено, щоб у маршрутках звучала російська музика, Василь Сливка відповідає так:

Прямої заборони нема. Але яка російська музика може бути у нинішній час, якщо щодня ховаємо загиблих на війні? Ми щоразу на нарадах з перевізниками наголошуємо на цьому.  

 

Нагадаємо, що з 7 жовтня 2022 року в Україні діє закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора».

Ним заборонено відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку (передача звуку може здійснюватися на індивідуальні навушники пасажирів, а на салон - лише під час нерегулярних перевезень за згодою всіх пасажирів).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень