На ТБ білорусі показали «Іскандери», які здатні дістати до Рівненщини (ВІДЕО)

У рб знаходиться запас ракет до комплексу, який дозволить виконати будь-яке завдання на дальності до 500 км

Війська білорусі почали самостійно експлуатувати ракетні комплекси «Іскандер». Про це пише Міноборони білорусі.

Про їх постановку на бойове чергування міноборони республіки заявило 19 грудня. Повідомляється, що білоруські військові вже пройшли навчання на росії та практичну підготовку на своїх полігонах.

За словами, начальника ракетних військ та артилерії, у білорусі достатній запас ракет, який дозволить виконати будь-яке завдання на дальності до 500 кілометрів, - пише моніторингова група «Білоруський Гаюн».

За їхніми даними, найімовірніше Іскандери надійшли на озброєння ракетної бригади в Осіповічському районі – це майже за 200 кілометрів від кордону з Рівненщиною.

Судячи з опублікованих фото та відео, війська білорусі могли отримати один дивізіон Іскандерів – це чотири пускові установки на вісім балістичних ракет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень