Турки будуватимуть безкоштовне житло в Україні. Хто може претендувати?

Верховна Рада ратифікувала договір між урядами України та Туреччини про співробітництво у сфері будівництва

Йдеться про будівництво житла для представників кримськотатарського народу, а також пільгових категорій громадян України, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Укрінформ.

Документом передбачається надання Турецькою стороною безповоротної допомоги шляхом будівництва 500 квартир для представників кримськотатарського народу і пільгових категорій громадян України.

 

У місті Миколаїв – 200 квартир, в Херсоні – 200, і ще 100 – у Києві.

У рамках реалізації рамкової угоди товари, обладнання та механізми, а також будівельна техніка (в тому числі тимчасово ввезені), які необхідні для виконання будівельних робіт, звільняються від сплати податків, митних зборів і будь-яких інших обов'язкових платежів, що стягуються на території України відповідно до національного законодавства.

Крім того, земельні ділянки, на яких за угодою здійснюватиметься будівництво житла в рамках проєкту, на період будівництва не є об'єктами оподаткування платою за землю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень