Три місця у домі, де категорично не можна вішати дзеркало: народні прикмети

Прикмети про дзеркало

Наші предки вірили, що дзеркало володіє магічними властивостями, і від місця його розташування залежить, добро чи зло воно принесе у дім. Тому здавна люди не вішали дзеркало у трьох місцях.

Навпроти вікон і вхідних дверей

Не можна, щоб дзеркало було розташоване навпроти вхідних дверей та вікон, інакше позитивна енергія вийде з дому. Якщо її випустити, з'являться неприємності, втратите достаток.

У спальні

Наші предки вважали, що спляча людина не повинна відображатися в дзеркалі, адже це веде до виснаження і негативно впливає на сімейні відносини.

Рішення: повісьте дзеркало на внутрішніх дверцятах шафи. Уникнете багато негараздів, і з практичної точки зору це зручно.

 
Навпроти плити

Дзеркало, повішене навпроти плити, буде забирати сили і провокувати швидку стомлюваність. А ось якщо повісити цей предмет інтер'єру навпроти обіднього столу, то він допоможе притягнути достаток і гармонію у будинок. 

Також наші предки вважали, що не можна вішати дзеркала навпроти один одного. У такому випадку перетинаються добра та зла енергетика, і невідомо, яка з них буде сильніша.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень