ТОП-5 найкращих авто для подорожей (ФОТО)

Деякі моделі (а може й усі) вас здивують

Fiat 500X
Американський співак Чарлі Пут їде кудись на жовтому Fiat 500X у кліпі на пісню "One Call Away"

З наближенням свят експерти Mail Guardian склали рейтинг найкращих авто для подорожей. Читайте, дивуйтеся і робіть знижку на те, що ці експерти живуть у Південно-Африканській республіці.

Отже…

  1. Aston Martin DB12

Багато хто вважає, що суперкари – це автомобілі не для подорожей. Воно то так, але конкретно ця модель просто «співає» на трасі. І це саме той випадок, коли за гроші можна купити щось, що однаково круто виглядає, звучить і відчувається.

Aston Martin DB12
Aston Martin DB12

  1. Mercedes-Benz S-Class

Це авто для тих, хто хоче подорожувати з комфортом. Вам будуть заздрити усі інші водії, а ви зможете спокійно витягувати ноги протягом всієї подорожі – таку екстравагантність може дозволити собі не кожен.

Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class

  1. BMW 320d

Потужне та маневрене авто для обгону навіть на гірських перевалах. Водночас – достатньо економне.

BMW 320d
BMW 320d

  1. Mercedes-Benz EQS 450+ Sedan

Можливо, електрокар – не найкращий вибір для далеких подорожей, але це авто може проїхати до 782 км без підзарядки. А якщо подорож недалека, тут і думати нема чого – дорога обійдеться вам набагато дешевше, ніж на бензиновому авто. Хоча, навряд питання економії хвилює людину, яка купує собі Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQS 450+ Sedan
Mercedes-Benz EQS 450+ Sedan

  1. Fiat 500

Б’ємося об заклад, цього малюка ви точно не чекали побачити в цьому рейтингу. Поза тим – це надзвичайно економна модель, яка бере по трасі близько 4 л на 100 км. Але не розраховуйте, що зможете всіх обганяти. Хоча…

Fiat 500
Fiat 500

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень