«Тихий вечір» за понад 27 мільйонів гривень: Олена Кравець відповіла на закиди щодо вартості шоу

Зокрема зазначила, що працює на зарплату і немає стосунку до розподілу коштів

Фінансування програми Тихий вечір з Оленою Кравець цього року становить 27,5 млн грн. Це на близько 5 мільйонів менше (32,8 млн грн) від суми витрат, передбачених раніше.

Ведуча шоу Олена Кравець прокоментувала скандал навколо фінансування програми. Через скорочення серій відбулося зменшення фінансування, що потребувало коригування.

Зокрема у своєму Інстаграмі Олена Кравець написала таке:

Кошти, про які йдеться, були виділені каналу на зйомки програми у 2023 році. У 2024-му програма не виходитиме.

 

Через те, що канал звітував на сайті Прозорро про фінальний кошторис, який зменшився, відбувся новий інформаційний прояв і привід для маніпуляцій з цією новиною.

 

Я є лише обличчям і ведучою програми. Я працюю за зарплатню, з якої сплачую податки й не відповідаю за розподілення коштів та фінансування будь-яких проєктів каналу…

 

За цей рік у нас в гостях були військові, волонтери, культурні діячі, політики, герої цієї війни - всі, хто зараз стоїть на варті життя країни та кожного з нас. Слухати їх, розповідати їхні історії було честю для мене, а вони якось залюбки приходили в Тихий вечір та ділилися своєю внутрішньою силою та теплом... Будь ласка, думайте і перевіряйте інформацію.

 

Мені приховувати нема що, тому я не боюсь цієї зливи та буду надалі жити своє життя і робити те, у що вірю і що потрібно людям, - написала Кравець.

Олена Кравець наголосила, що у 2024 році Тихий вечір не буде виходити в ефір.

Джерело: korrespondent

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень