Тельцям – залицяльники, Левам – ризик зіпсувати репутацію: гороскоп на 27 травня

А Стрільцям не можна сперечатися

ОВНИ

Зараз добре розпочинати роботу над новим проєктом. Навіть з тими людьми, з якими ви не завжди знаходите спільну мову. Також варто розглянути усі пропозиції, які надійдуть цього дня - серед них може виявитися дуже перспективна.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете користуватися шаленим успіхом у протилежної статі. Також успіх чекає вас у питаннях фінансового характеру. Намагайтеся не приймати різких рішень – зараз ви повільно, але впевнено рухаєтеся до своєї мети.

БЛИЗНЮКИ

Аби все вдалося – вам потрібно діяти самостійно. Це позбавить вас від багатьох розчарувань. Ретельно вивчайте ситуацію і терпляче налагоджуйте відносини з людьми, допомога яких може знадобитися. 

РАКИ

Постарайтеся не роздавати обіцянки, якщо не хочете нажити собі ворогів. Необдумано пообіцявши щось, ви незабаром можете опинитися в незручній ситуації.

ЛЕВИ

Вам не слід братися за справи, про які маєте слабке уявлення, оскільки в малознайомій області ви можете зробити серйозні помилки, які вплинуть на вашу репутацію.

ДІВИ

Через труднощі, що виникли в особистому житті, вам буде складно займатися робочими справами. Намагайтеся не змішувати роботу і особисті стосунки, оскільки від цього в першу чергу можете постраждати ви самі.

ТЕРЕЗИ

Не розраховуйте цього дня на запаморочливі успіхи в кар’єрі. Навіть якщо будете старатися з усіх сил, то або у вас не все вийде, або ваш результат занизять. Натомість зараз приємні сюрпризи можуть очікувати у любовних стосунках.

СКОРПІОНИ

День буде дуже спокійним, навіть нудним. Тому, постарайтеся самостійно урізноманітнити свій робочий і вільний час, не покладаючись на те, що хтось буде вас веселити.

СТРІЛЬЦІ

У жодному разі не вступайте в суперечки з керівництвом. Навіть якщо матимете рацію, навряд чи співрозмовник погодиться з вашою думкою - хоча б для того, щоб показати власну значущість. 

КОЗЕРОГИ

Ви пригальмуєте цього дня. З’явиться нерішучість і невизначеність. Єдиний правильний вихід - не відкладати вирішення важливих питань. Також зараз вдалий час для всього, що пов'язано з любов'ю і особистим життям.

ВОДОЛІЇ

Ви можете опинитися між двох вогнів, тому постарайтеся заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, яка дозволить уникнути такої ситуації. 

РИБИ

Якщо якісь справи ви відкладали до кращих часів, то саме час розібратися з ними. Далі зволікати не варто, бо невдовзі роботи у вас буде дуже багато й доведеться працювати в авральному режимі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень