Сюрпризи – Близнятам, злі язики – Ракам: гороскоп на 5 серпня

А хтось зможе отримати бажане

ОВНИ

Цього дня у вас буде можливість показати свої таланти. Якщо ви обмірковуєте новий проєкт, то заручіться підтримкою партнерів або впливових покровителів. 

ТЕЛЬЦІ

Вас можуть зацікавити вигідною пропозицією. Також зараз ви можете почати нові стосунки. Ймовірно, вони будуть щасливими.

БЛИЗНЯТА

Вас будуть переслідувати несподіванки. Переважно приємні. Намагайтеся не надто хизуватися своїми успіхами, бо розслабитеся і все зіпсуєте.

РАКИ

Остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось хоче створити вам неприємності. Не намагайтеся зараз розпізнати недруга – невдовзі він сам себе покаже.

ЛЕВИ

Ваша харизма допоможе отримати бажане. Але не зловживайте, бо можете втратити контроль над реальністю і нажити собі ворогів.

ДІВИ

У вашому житті розпочинається хороший період. Можете забути про сварки, непорозуміння та конфлікти.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся зміцнити свої позиції – займайтеся саморозвитком і підвищуйте кваліфікацію. Попереду вас чекають професійні зміни.

СКОРПІОНИ

Твереза оцінка подій дозволить уникнути помилок і прорахунків. Перш ніж братися за масштабну роботу, зважте свої можливості. 

СТРІЛЬЦІ

Хтось з близьких буде налаштований проти вас. Спробуйте дистанціюватись від цієї особи – це найкраще рішення. Принаймні, поки що.

КОЗОРОГИ

Можливо, саме цього дня ви зможете реалізувати свою давню мрію. Але для цього потрібно діяти.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся провести весь вільний час з коханою людиною. Ввечері несподівана звістка змусить вас переглянути плани.

РИБИ

У вирішенні будь-яких проблем покладайтеся лише на себе. Не чекайте допомоги. Зараз вам потрібно проявити зібраність і терпіння.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень